НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Нафтовик» не в змозі зупинити «Ураган», результати ігрового дня



Сьогодні, 4 листопада, завершився 8-й тур чемпіонату області двома матчами. Також відбувся перенесений поєдинок 6-го туру між «Варатиком» і «Карпатами».

Головний матч дня відбувся в Долині: «Нафтовик» приймав «Ураган» – дві команди, які ще не знали гіркоти поразки в поточному чемпіонаті. Черніївці успішно розпочали поєдинок і на 25-й хвилині повели в рахунку, забитим м’ячом відзначився Назарій Гринів. По перерві гості розвинули свою перевагу. Віктор Лящовський подвоїв перевагу «Урагану», а Богдан Денега довів рахунок до розгромного 0:3. Нафтовики зуміли уникнути крупної поразки на власному полі. Один м’яч у ворота суперника відквитав Роман Павелчак. 1:3 – «Ураган» впевнено почувається на вершині турнірної таблиці.

В Тюдові місцевий ФК «Сокільське» приймав Івано-Франківську «Ніку-Вовчинець». Матч двох середняків сильнішого не визначив, тим більше учасники дійства не спромоглись забити бодай одного голу – 0:0.

Проваливши старт чемпіонату брошнів-осадські «Карпати» здобувають другу поспіль перемогу. Гостюючи на Коломийщині «карпатівці» впевнено переграли учасника чемпіонату України серед аматорів «Варатик». Вже на 9-й хвилині Олександр Солдатенко відкрив рахунок в матчі, а в другій половині гри кращий гравець минулого чемпіонату – Ростислав Романишин, не залишив шансів коломийському колективу на здобуття залікових очок. Спочатку нападник гостей забив другий гол в матчі, а згодом записав і другий гол до свого активу. 0:3 – «Карпати» поступово виходять з кризи, а «Варатик» залишається на останній позиції в турнірці.

Чемпіонат області, 6-й тур, 4 листопада

Варатик — Карпати БО – 0:3

Чемпіонат області, 8-й тур, 4 листопада

Нафтовик — Ураган – 1:3
Сокільське — Ніка-Вовчинець – 0:0

Чемпіонат області, 8-й тур, 1 листопада

Варатик — Турка – 0:0
Покуття — Прикарпаття-Тепловик – 0:2
Бескид — Карпати БО – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!