Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 4-й тур: «Студінка» і «Збора» перші чвертьфіналісти



За підсумками 4-го туру Кубку чемпіонів міст і районів області визначились два чвертьфіналісти, ними стали представники від Калущини.

Група А

Четверту перемогу в турнірі здобула команда Студінки перегравши ФК «Путятинці» завдяки одному забитому голу в другій половині гри. Це перемога забезпечила достроковий вихід «Студінці» у стадію плей-офф.

«Мединя» сповна відігралася в домашньому матчі за прикру поразку від «Колоса» минулого тижня на останніх хвилинах. Початок розгрому братківчан поклав Іван Гамуляк. Спочатку відкрив рахунок влучним ударом у дальній кут воріт гостей. На прикінці першого тайму Артур Коцан збив суперника у карному майданчику, за що арбітр вказав на 11-метрову позначку. Вирок виконав той же Іван Гамуляк перегравши кіпера «Колоса». В другому таймі «Мединя» забила ще два голи спочатку вдало розігравли стандарт, а на 69-й хвилині Ігор Мисів обіграв трьох захисників і воротаря та переправив м’яч у пусті ворота 4:0.

Мединя — Колос – 4:0
Студінка — Путятинці – 1:0

Група Б

«Сваричів» здобув важку перемогу на Долинщині. У матчі з «Оболонню» гості реалізували три гольові моменти, на що суперник відповів двічі – 2:3. Другою командою у весняному плей-оффі стає «Збора» перегравши чемпіона івано-франківська НФК «Металіст» з рахунком 4:1 і стає не досяжною для «Металіста» і «Оболоні».

Металіст — Збора – 1:4
Оболоня — Сваричів – 2:3

Група В

«Прометей» на власному полі розгромив пнівську «Скелю» з рахунком 7:0. Для матеївців ця перемога стала четвертою, проте місце в ¼ фіналу собі ще не гарантували. Після розгрому на Тлумаччині минулого туру «Кремінь» зумів переграти «Ісаків» в домашньому матчі. Хет-трик Андрія Паски не поміг уникнути поразки своєї команди від господарів, котрі забили на гол більше – 4:3.

Кремінь — Ісаків – 4:3
Прометей — Скеля – 7:0

Група Г

Найбільш заплутана ситуація в заключному квартеті, в якому всі учасники зберігають шанси на вихід з групи. «Прут» і «Довбушівець» впевнено переграли суперників «Зорю» і «Перспектив» відповідно з однаковим рахунком 4:1. Саме переможці 4-го туру очолюють турнірну таблицю.

Прут — Рожнів – 4:1
Довбушівець — Перспектив – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Кубка ЧМРО можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!