Калуський р-нКубок ЧМРОНовиниРайониТопЧемпіонат області

За «Збору» дограватимуть сезон ряд гравців ФК «Калуш»



Учасник Кубка ЧМРО ФК «Збора» суттєво підсилила склад перед початком другого кола. Так за колектив з Калущини виступатимуть гравці ФК «Калуш» – Ярослав Олевич (на фото), Владислав Гончар, Роман Генега. Також, до «зборян» приєдналися захисник івано-франківського «Прикарпаття» Віктор Яневич і нападник Мар’ян Джус («Карпати» Брошнів-Осада, «Карпати» Болехів).

Ярослав Олевич (21.02.1990) – захисник. Вихованець калуського футболу. З «Калушом» пройшов дорогу від чемпіонату області до Другої ліги ПФЛ. У сезоні 2019/20 за ФК «Калуш» зіграв 11 матчів (в тому числі і Кубок України), відзначився двома «гірчичниками» і одним вилученням.

Владислав Гончар (31.05.1999) – захисник. Вихованець «Верес КОЛИФКС» (Костопіль) та ФК «Львів». З 2016 року виступає за ФК «Калуш».

Роман Генега (11.08.1997) – півзахисник. Вихованець ДЮСШ «Прикарпаття» (Івано-Франківськ). З 2015 року виступає за ФК «Калуш». У сезоні 2019/20 в Другій лізі ПФЛ зіграв 9 матчів, отримав 2 попередження.

Віктор Яневич (16.01.1985) – захисник. Вихованець ДЮСШ-3 (Івано-Франківськ). Виступав у чемпіонаті України за «Енергетик» (Бурштин), «Ниву» (Тернопіль) та «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).Мар’ян Джус (1987) – нападник. Виступав на обласному рівні за ряд команд Івано-Франківщини: «Горгани» (Рожнятів), «Карпати» (Брошнів-Осада), «Карпати» (Болехів), «Гуцульщина» (Косів).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!