Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 1-й тур: «Юність», «Вербівці» і «Карпати» Болехів вдало стартували



27 вересня відбувся старт Першості області з футболу сезону 2020-2021 років. В порівнянні з минулим сезоном збільшилась кількість команд розширивши представництва районів. Відтак Богородчанщина, Калущина, Тлумаччина мають своїх представників в обласних змаганнях, а Городенківщина делегувала відразу три футбольні команди – ФК «Вербівці», «Колос Городенківщини», «Обрій».

У першому турі володар Кубка Чемпіонів міст і районів області – «Юність» дебютувала в домашньому матчі з «Касовою». Протягом матчу верхнянці володіли перевагою, проте матеріалізувати у забитий гол зуміли в кінцевій 15-хвилинці. Спочатку Іванишин з пенальті розвів Плешка і м’яч по різних кутах, а в доданий час пробивши у дальню «дев’ятку» встановив остаточний результат.

На стадіоні «Авангард» в Кутах місцеві «Карпати» приймали ФК «Вербівці». Після урочистого відкриття, команди ринулись у бій. За рівної гри, пощастило більше гостям. Два влучні удари принесли перемогу команді з городенківщини. Також з перемоги стартували «Карпати» з Болехова, котрі з тим же рахунком 2:0 переграли старобогородчанські «Карпати».

Ще один популярний рахунок першого туру – 2:2. В Тлумачі відновлена команда «Придністров’я» приймала «Хутровик». Сам поєдинок видався напрочуд цікавим та інтегруючим та викликав чи малий інтерес у вболівальників , які до останнього підтримували свою команду. Програючи по ходу матчу 0:2, господарі змогли переламати хід поєдинку. Дубль Гнатюка врятував «Придністров’я» від поразки, звівши матч до бойової нічиї.

З аналогічним рахунком залікові бали розділили між собою «Колос Городенківщини» з «Нептуном-Покуття», та «Обрій» із «Соколом».

Першість області, 1 тур

Придністров’я — Хутровик – 2:2
Юність В — Касова – 2:0
Колос Городенківщини — Нептун-Покуття – 2:2
Карпати Бл — Карпати СБ – 2:0
Обрій — Сокіл Кр – 2:2
Карпати Кт — Вербівці – 0:2

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!