НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 1-й тур: «Покуття» і «Нафтовик» перемагають, «Карпати» розпочали з поразки



На Прикарпатті розпочався новий чемпіонат області з футболу. У змаганнях беруть участь 11 команд, серед яких троє новачків – «Сокільське» (Тюдів), «Ураган» (Черніїв) і «Варатик» (Коломия), котрий у першому турі вільний від гри.

У стартовому матчі чемпіон області – «Покуття», переграв «Сокільське» завдяки двом влучним ударам з 11-метрової позначки Максима Ілюка. Срібний призер минулого чемпіонату – «Нафтовик», не мав проблем в поєдинку з франківською «Нікою». Халацький і Лаврінок в першому таймі забезпечили гандикап у два м’ячі, а вилучення Дяківа на початку другого тайму не помогло гостям, а навпаки долиняни забили ще й втретє – дубль від Лаврінка.

Бронзовий медаліст – «Карпати», поступився у домашній грі (у селі Голинь) колективу з івано-франківська «Прикарпаття-Тепловику». У кінці матчу Радульський і Титов використали свої моменти та здобули перемогу над командою Василя Качура.

Також перемогу святкував «Ураган», котрий впевнено обіграв «Турку». В першому таймі дубль новачка команди Денеги і гол від Кушецького забезпечили переможний результат в дебютному матчі.

Єдина нічия ігрового дня зафіксована в Надвірній. Місцевий «Бескид» розіграв трилер з городенківським «Пробоєм». Господарі першими відкрили рахунок завдяки голу Куртяника, гості швидко відігралися – відзначився Гультай, а в кінці тайму настав час Нападюка. Спочатку він вивів «Пробій» у перед, а за дві хвилини після забитого голу вилучений з поля за другу жовту карточку. У другому таймі городенківці, граючи в меншості, забили третій гол, автором став Филипчук. За п’ять хвилин Муліом Ндамбо відквитав один гол, а на четвертій доданій до основного часу Куртяник рятує «Бескид» від поразки.

Чемпіонат області, 1 тур, 27 вересня

Покуття — Сокільське – 2:0
Бескид — Пробій – 3:3
Нафтовик — Ніка-Вовчинець – 3:0
Ураган — Турка – 3:0
Карпати БО — Прикарпаття-Тепловик – 0:2

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!