Друга лігаНовиниЧемпіонат України

Тарас Панасюк – арбітр матчу «Епіцентр» – ФК «Калуш»



Комітет арбітрів УАФ призначив офіційних осіб матчів 1-го туру Другої ліги у групі А.

Матч між футбольним клубом «Калуш» та «Епіцентром», який відбудеться в Дунаївцях, проведе 28-річний арбітр з Бердичева Тарас Панасюк. В минулому сезоні Панасюк обслуговував домашній поєдинок калуської команди з дублерами «Оболоні». Тоді матч завершився в нічию – 1:1.

Допомагатимуть йому житомирянин Володимир Онищук та Артем Переверзєв з Крапивницького. Резервним арбітром виступить Марина Матковська з Хмельницького, а функції спостерігача арбітражу виконуватиме Ромео Буковецький із Закарпатської області.

На даний момент ФК «Калуш» ще не заявив жодного футболіста, тому проведення матчу під питанням. Проте, офіційний сайт ПФЛ повідомляє: «Прекрасний почин (перемога над львівськими «Карпатами» (4:0) у Кубку України) гарантує інтерес до другого поспіль домашнього матчу дунаєвецького клубу. Тим більше, прибуває в гості п’ята команда Групи «А» минулого сезону – ФК «Калуш». Команда гостей буде загадкою для своїх суперників у стартових турах, тому що дуже суттєво оновила склад».

Отож, сподіваємося, що це не чергова маніпуляція, «гра словами», а калуський клуб все-таки продовжить виступи під егідою ПФЛ.

Матч між «Епіцентром» і ФК «Калуш» заплановано на 6-е вересня. Початок матчу на стадіоні «Колос» в смт. Дунаївці о 17:00.

«Епіцентр» (Дунаївці) – ФК «Калуш»

6 вересня. Друга ліга, 1-й тур. Дунаївці, стадіоні «Колос» – 17:00

Арбітр: Панасюк Т. В. (Бердичів)
Асистенти арбітра: Переверзєв А.І. (Кропивницький) / Онищук В.О. (Житомир)
Резервний арбітр: Матковська М.В. (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Буковецький Р.Й. (Закарпатська обл.)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!