Друга лігаНовиниЧемпіонат України

«Карпати» з Галича заявили на чемпіонат Верещака і ще двох молодих футболістів



В галицькі «Карпати» продовжують вливатися вихованці львівських «Карпат». Черговими новачками галичан стали Юрій Верещак (на фото), Олег Антошик і Андрій Бей.

Юрій Верещак (04.04.1994), нападник – пройшов дитячо-юнацьку школу ФК «Карпати» (Львів). У 2012-2014 роках виступав за дубль «Карпат», зіграв 32 матчі і відзначився 2 голами, також грав за резервну команду в прем’єр-лізі Львівської області.

У 2014 році перейшов в естонський «Сантос», став кращим бомбардиром третього дивізіону чемпіонату Естонії з 43 забитими м’ячами, а його команда зайняла друге місце в турнірі і піднялася дивізіоном вище. Разом з командою стал фіналістом Кубку Естонії 2013/14, в тому числі виходив на поле в фінальному матчі.

З 2015 року виступав за литовські команди. Після двох років виступу за «Утеніс» футболіст перейшов в інший клуб литовського вищого дивізіону – «Атлантас».

У 2018 року підписав контракт з польським «Гурніком» (Ленчна). У Першій лізі Польщі зіграв 7 матчів, а 1 липня 2018 року як вільний агент залишив «Гурнік».

Андрій Бей (28.04.2002), нападник – вихованець львівських «Карпат». Пройшов всю дитячо-юнацьку школу львівської команди аж до молодіжного рівня.

Олег Антошик (29.09.1999), півзахисник – вихованець львівських «УФК-Карпати». Виступав за «Олександрію-U19» і «Верес- U21». Пограв у аматорському чемпіонаті Нідерландів. До колективу з Галича приєднався з чемпіонату Львівської області, де виступав за СКК «Демля».

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!