Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

ЗБОРА – УРАГАН – 4:2. «Збора» пробивається у фінал



Сьогодні на стадіоні села Збора визначився другий фіналіст обласної «Ліги Чемпіонів» – місцева команда приймала черніївський «Ураган». Результативна нічия (3:3) першого поєдинку залишала шанси обом командам на загальний успіх у протистоянні.

Команди активно розпочали матч, і вже на 5-й хвилині після розіграшу кутового м’яч на ближній штанзі отримав Тарас Ковальчук, який головою пробив під перекладину воріт. Андрій Сенчишин виконав сейв, але не надто вдало відвів м’яч від воріт, на добиванні перший Віктор Яневич, якому залишалось переправити «круглого» у порожні ворота – 1:0.

Після пропущеного голу черніївці заволоділи ініціативою на полі. Господарі подеколи виходили в контратаку, але брак в передачах та не згода в діях між гравцями нападу загрози воротам «Урагану» не несли.

Дебют другої половини гри виявився за «Зборою». За дві хвилини після поновлення гри господарі подвоїли рахунок в поєдинку. З флангової передачі на лінію воротарського майданчика Володимир Борщ головою переправляє м’яч у сітку воріт гостей – 2:0. А ще за п’ять хвилин Юрій Коско з лінії штрафного майданчика чітко кладе м’яч в нижній дальній кут воріт Сенчишина – 3:0.

«Урагану» нічого не залишалося як тільки відіграватись. І вже у наступній атаці гості забивають перший гол у ворота Богдана Кузіва. З подачі кутового на ближню штангу перший на м’ячі Андрій Мельничук, який головою вразив ворота ФК «Збори» – 3:1.

Наступне взяття воріт відбулося в кінці матчу, коли у карному майданчику зборівські захисники «підкосили» Олега Бронського. Арбітр не вагаючись показав на 11-метрову позначку, з якої не схибив Ігор Кушецький – 3:2.

До завершення матчу залишалось п’ять дорогоцінних хвилин для черніївської команди, щоб зробити кап-бек і перевести гру у додатковий час. І на четвертій добавленій арбітром хвилині «Ураган» забиває гол, що правда у свої ворота. Кіпер зборян Кузів зі свого карного майданчика запустив «круглого» на протилежну частину поля, де захисник «Урагану» не розібравшись в ситуації зрізав м’яч у власні ворота – 4:2.

Отож, у фіналі Кубку ЧМРО відбудеться дербі двох команд з Калущини – ФК «Збора» і «Юність» (Верхня), які є географічними сусідами та запеклими суперниками у районному чемпіонаті.

Кубок чемпіонів міст і районів області. ½ фіналу, матч-відповідь

27 серпня 2020 року, стадіон с. Збора – 18:00

ФК «Збора» (Калуський р-н) – «Ураган» (Черніїв, Тисменицький р-н) – 4:2 (1:0)

Голи: Яневич 5, Борщ 47, Коско 52, ? 90+4 (аг) – Мельничук 54, Кушецький 85 (п).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!