НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Мелінишин і Сердюк – в заявці «Прикарпаття»



Напередодні старту нового футбольного сезону захисник Сергій Мелінишин (на фото) і воротар Роман Сердюк уклали контракти з івано-франківським клубом і вже дозаявлені за «Прикарпаття».

Сергій Мелінишин (26.05.1997) грає на позиції центрального захисника. Свою ігрову кар’єру розпочав у ДЮСШ «Карпати», а перший професіональний контракт уклав з луцькою «Волинню», у складі якої дебютував у Прем’єр-лізі. Згодом перебрався в донецький «Олімпік», де грав разом з Іваном Сондеєм. Останнім клубом цього гравця до карантину був киргизький «Каганат».

Мелінишин і Сердюк - в заявці «Прикарпаття» 2

Воротар Роман Сердюк (24.02.2001) у 2018-му році поповнив ряди юніорського складу «Прикарпаття», виступаючи у Першій лізі U-19 та юнацькому чемпіонаті Івано-Франківщини. Минулоріч разом з «Прикарпаттям» виборов «золото» ДЮФЛІФО у віковій категорії U-18, грав у Першій лізі України U-19 і став бронзовим призером обласного чемпіонату серед аматорських команд.

Також, прикарпатці перед стартом чемпіонату в Першій лізі підсилились півзахисником Андрієм Кохманом.

Натомість, Остап Вульчин та Орест Януш отримали статус «вільних агентів», а Василя Дербаха та Юрія Шпирку, а також оборонця Святослава Лаврука виставлено на трансфер.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!