НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 14 тур: «Карпати» виходять на третє місце, «Покуття» вириває перемогу в дублерів «Прикарпаття»



В Першій лізі чемпіонату області відбулись матчі 14-го туру. Команди «Бескид» і «Ніка-Вовчинець», які в попередньому турі провели переможні поєдинки, зазнали невдачі у сьогоднішніх матчах.

«Пробій» (Городенка) — «Бескид» (Надвірна) – 3:0

В минулому матчі «Бескид» завдав розгромної поразки «Прикарпаттю-Тепловику», тому на сьогоднішню зустріч в Городенці надвірнянський колектив підходив у статусі фаворита.

Як показала сама гра, не так все й просто було для підопічних Кушлика. «Пробій» показав досить змістовну гру і вже на 16-й хвилині Руслан Филипчук відкрив рахунок на свою користь. По перерві Олександр Карапка подвоїв перевагу, а Володимир Гультай зробив рахунок розгромним. 3:0 – впевнена перемога городенківської команди «Пробій».

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) — «Нафтовик» (Долина) – 0:3

Те що відбулось минулої неділі в Коломиї залишається на совісті декількох не добросовісних людей, яким ІФАФ винесла своє покарання, але підсумковий результат залишився незмінним. Тому «Нафтовику» потрібно доводити свою правду та результат тільки на футбольному полі, що й показав матч в Івано-Франківську проти «Ніки-Вовчинець».

В другій половині першого тайму, на 34-й хвилині, Євгеній Петрик вивів долинську команду вперед, а за дві хвилини Роман Павелчак забив другий м’яч у ворота «Ніки-Вовчинець». По перерві крапку в зустрічі поставив Юрій Білогубка. 0:3 – «Нафтовик» продовжує боротьбу за золоті медалі чемпіонату області.

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) — «Покуття» (Коломия) – 1:2

Коломийське «Покуття» провів останній матч з командою із числа претендентів на чемпіонське звання цього сезону. В Івано-Франківську колектив з Коломиї протистояв місцевому «Прикарпаттю-Тепловику». Для двох команд сьогодні потрібна була тільки перемога, тому гра вийшла видовищною та безкомпромісною, хоч в першому таймі голів так і не забили.

В другій частині зустрічі першими забило «Покуття». Голом у ворота дублерів «Прикарпаття» відзначився Василь Блащук на 60-й хвилині. Перевага коломиян протрималась всього три хвилини, граючий тренер франківської команди зрівняв рахунок з одинадцятиметрової позначки. За 10 хвилин до завершення поєдинку Максим Ілюк влучним ударом приніс перемогу ФК «Покуття». 1:2 – лідер чемпіонату не змінився, а ось «Прикарпаття-Тепловик» втрачає третє місце.

ФК «Турка» — «Карпати» (Брошнів-Осада) – 1:3

На Коломийщині «Турка» приймала гостей з Брошнева-Осада. «Карпати» провели ряд невдалих матчів на початку другого кола чемпіонату області, тому господарі розраховували на позитивний результат для себе. В мінус для гостей – важка гра на Кубку області з «Ураганом» минулої середи.

Але всі ці фактори – фізичні і психологічні, на команду з Брошнева не вплинули. І вже в дебюті зустрічі Ростислав Романишин вивів «Карпати» вперед. На 22-й хвилині Володимир Христонько збільшив перевагу гостей, а Денис Чеканський своїм голом деморалізував футболістів з Турки.

На другий тайм гості вийшли дещо розслаблені та зменшили свої наступальні обороти, чим скористався гравець Турки Олександр Солдатенко, відквитавши один гол у відповідь. 1:3 – «Карпати» виходять на третє місце в чемпіонаті.

Матч не відбувся:

«Вихор» (Ямниця) — «Карпати-Енергетик» (Галич) – -:-

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!