НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 17 тур: Дублери «Прикарпаття» і брошнівські «Карпати» ідуть в унісон



9 серпня зіграні матчі 17-го туру чемпіонату області в Першій лізі. Так як чемпіон області визначився ще в минулому турі, боротьба триває за друге і третє місця в турнірній таблиці.

ФК «Турка» — «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 0:1

Підопічні Сергія Пташника провели виїзний поєдинок з «Туркою». Лише в другому таймі гравець франківської команди Євгеній Соколенко зумів розпечатати ворота господарів. Як виявилось цей гол став єдиним в зустрічі і переможний для «Прикарпаття-Тепловика». 0:1 – перемога на Коломийщині залишає дублерів «Прикарпаття» за межею трійки призерів, як мінімум до останнього туру.

 «Карпати» (Брошнів-Осада) — Пробій (Городенка) – 2:1

Колектив з Брошнів-Осади провів останній поєдинок в чемпіонаті області сезону 2019-2020 років, адже суперник в останньому турі – ямницький «Вихор», не бере участь в другій частині сезону.

В рамках 17-го туру в гості до «Карпат» завітав городенківський «Пробій», який видав серію з п’яти матчів без поразки (враховуючи тех. перемоги «+:-»).  Господарі відкрили рахунок на 29-й хвилині поєдинку, голом відзначився Володимир Христонько. В другому таймі, на 60-й хвилині, Володимир Гультай зрівняв рахунок, який протримався до кінцівки матчу. За хвилину до завершення основного часу поєдинку Стенан Гудак приніс перемогу господарям. 2:1 –  «Карпати» (Брошнів-Осада) чекатимуть результату з матчу останнього туру «Прикарпаття-Тепловик» – «Нафтовик», адже саме цей матч визначить остаточну трійку призерів і четверту команду невдаху. Теоретично «Карпати» можуть опиниться і на другому місці.

«Покуття» (Коломия) — «Бескид» (Надвірна) – 4:2

В Коломиї відбувся матч, який не мав турнірної мотивації для команд. «Покуття» в минулому турі забезпечили собі «золоті» медалі, а «Бескид» місце в середині турнірки.

Поєдинок пройшов за переваги господарів. Вже на 5-й хвилині Святослав Локатир відкрив рахунок, а на 20-й Олександр Савчук подвоїв результат на користь коломийського колективу. Під кінець першого тайму команди обмінялись влучними ударами. На 38-й хвилині Володимир Горинь відквитав один м’яч, а через хвилину Ковальчук відновив перевагу «Покуття» у два голи.

По перерві команди ще по разу відзначились забитими м’ячами. На 55-й хвилині Олександр Савчук відзначився дублем, а на першій доданій хвилині до матчу Мохаммед Куяте встановив остаточний рахунок на табло. 4:2 – «Покуття» впевнено перемагає.

Матчі  не відбувся:

«Нафтовик» (Долина) – «Вихор» (Ямниця) – +:-

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – «Карпати-Енергетик» – +:-

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!