Перша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 7-й тур: впернена перемога “Карпат”, камбек від “Турки”



29 вересня відбувся 7-й тур Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги сезону 2019-2020 років.

«Бескид» (Надвірна) – «Вихор» (Ямниця) – 2:3

До поєдинку команди підійшли з однаковими результатами в турнірній таблиці – по дві перемозі і чотири поразки, набравши по 6 очок кожна.

Першими рахунок відкрили господарі матчу на 32-й хвилині, голом відзначився легіонер «Бескиду» – Мохаммед Куяте. Ямницька команда зуміла переломити хід зустрічі. Спочатку, за сім хвилин після пропущеного м’яча, відзначився Роман Шифир, а зразу ж по перерві Віталій Полозяк вивів «Вихір» у перед.

Під завершення матчу команди обмінялися влучними ударами. На 82-й хвилині «Бескид» зрівняв рахунок, гол на рахунку Івана Максим’юка, а за чотири хвилини, над досвідчений Олег Дем’яник, встановив остаточний результат на табло. 2:3 – «Вихор» вертається з Надвірної з трьома очками в багажі.

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Прикарпаття-Тепловик» – 3:0

У центральному матчі туру, що відбувся в Брошневі-Осада, місцеві «Карпати» приймали івано-франківський «Прикарпаття-Тепловик». Господарі поєдинку, в першому таймі, повністю переграли своїх суперників, забезпечивши комфортний для себе результат ще до перерви. Орест Мельник на 13-й і дубль Ростислава Романишина на 33-й і 43-й хвилинах – 3:0 після першого тайму.

У другій половині матчу господарі дещо зменшили темп в грі, чим франківці не зуміли скористатись. Результат до завершення поєдинку так і не змінився. 3:0 – «Карпати» йдуть у відрив у турнірній таблиці.

ФК «Турка» – «Нафтовик» (Долина) – 2:2

Зовсім не переконливо виглядає долинський «Нафтовик» в цьому сезоні. Після болісної поразки в минулому турі від брошнівських «Карпат», долиняни повинні брати 3 очки на Коломийщині у грі проти ФК «Турка».

Саме «нафтовики» активніше розпочали матч. За фол в штрафному майданчику, пенальті у ворота Турки забив Михайло Басараб (9′). Подвоїв рахунок на 31-й хвилині Юрій Білогубка.

Але по перерви господарям вдалося зрівняти рахунок. Якібчук і Горбатий рятують свою команду від програшу.

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – «Пробій» (Городенка) – 0:1

У грі аутсайдерів першу звитягу у чемпіонаті здобув городенківський «Пробій». Єдиний м’яч у ворота франківської команди забив Руслан Филипчук.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!