НовиниПерша лігаЧемпіонат області

Дозаявка «Прикарпаття-Тепловик»: Цимбалістий і Шумляс в команді



В останній дозаявочний день івано-Франківський «Прикарпаття-Тепловик» вніс зміни у заявочний лист команди на догравання сезону. В матчах, які залишилось зіграти в чемпіонаті області, дублерам «Прикарпаття» допоможуть поборотись за чемпіонство Ігор Цимбалістий (на фото) та Роман Шумляс.

Ігор Цимбалістий (23.05.1990) – нападник. Пройшов школу «Прикарпаття» (Івано-Франківськ). На професійному рівні виступав за ФК «Коростень», «Єдність» (Плиски), «Енергетик» (Бурштин) і «Ниву» (Тернопіль). Також Цимбалістий виступав за ряд команд в чемпіонаті області – «Карпати-Енергетик» (Галич), «Карпати» (Брошнів-Осада), ФК «Калуш», «Оскар» (Підгір’я), НФК «Бурштин». До «Прикарпаття-Тепловик» приєднався з команди городенківщини – «Ураган» (Вербівці).

Роман Шумляс (03.12.1985). Більшість ігрової кар’єри виступав за братковецький «Колос». В перерві між виступами за «Колос» грав за команди чемпіонату області – «Хутровик» (Тисмениця), Бескид (Надвірна), Газовик (Богородчани) і НФК «Бурштин». Привернув до себе увагу франківської команди за вдалі виступи в складі лідера чемпіонату Тисмениччини – «Колос» (Братківці).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!