НовиниТопЧУ Аматори

«Карпати-Енергетик» завершив сезон в чемпіонаті України серед аматорів



Останній свій матч у нинішньому розіграші чемпіонату України серед аматорів «Карпати-Енергетик» зіграв вчора, 16 липня, на виїзді. Хоча попередньо гра між «Карпатами-Енергетиком» та «Вотрансом» мала відбутися цієї неділі у Бурштині, але команда Русака-Вітовського погодилась завершувати сезон матчем у Луцьку.

ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ-536 – КАРПАТИ-ЕНЕРГЕТИК – 3:2

В рамках 16 туру Чемпіонату асоціації аматорського футболу України, місцева команда “Луцьксантехмонтаж-536” у своєму першому матчі після карантину приймала команду “Карпати-Енергетик” (Галич-Бурштин).

Старт гри для лучан вийшов невдалим, оскільки вже на 6 хвилині Святослав Шевченко вийшовши на “побачення” з голкіпером “ЛСТМ-536”, зумів його переграти  та вивести свою команду вперед. Проте в рахунку гості вели лише до 22 хвилини. Після чергово навісу у штрафний майданчик “Карпат”, Михайло Зайчук на добиванні все ж таки зумів загнати круглого у ворота та зрівняти рахунок. Після забитого, господарі відчули впевненість та почали атакувати більше, що в подальшому призвело до ще одного голу, на цей раз Олександр Неделюк на 33 хвилині скористався помилкою захисника гостей та вивів “Луцьксантехмонтаж-536” вперед. На перерву команди пішли з рахунком 2:1.

2 тайм “Карпати-Енергетик” почали дуже активно, було помітно, що команда не хотіла програвати. Але гравці “ЛСТМ-536” зуміли витримати натиск та забити ще один гол у ворота гостей, на 78 хвилині відзначився Олександра Неделюк, таким чином оформивши дубль. Надалі грою керували господарі поля, але не дивлячись на це “Карпати” зуміли на 87 хвилині забити ще один гол, та зменшити перевагу лучан. Святослав Шевченко оформив дубль, засвітивши на табло кінцевий результат гри, 3:2.

Луцьксантехмонтаж №536 (Луцьк) – Карпати-Енергетик (Галич) – 3:2

Голи: Зайчук, 22, Неделюк, 33, 78 – Шевченко, 6, 87

ЛСТМ: Семченко, Байбула, Прощерук, Горщарук, Максимчук, Олійник©, Неделюк, А.Пушкарчук (Кузьмич, 79), Зайчук (Гладун, 63), Сущ (Жук, 73), Кабанов. Запасні: Ярмощук, Філь. Головний тренер: Ярослав Комзюк.

Карпати-Енергетик: Федорняк, Кащій, Деренюк, Ю.Вовчук, Я.Вовчук©, Кримінський, Турчанський (Сем’янчук, 76), Третяк, Гуменюк, Кукурудз, Шевченко. Запасні: Бендер, Томин. Головний тренер: Петро Русак

16:00; 12.07.2020. Луцьк. Стадіон “Підшипник”; поле 4; +13С

Суддя: Трач Артем (Тернопіль)

Попередження: Зайчук, 9, Турчанський, 46, Горщарук, 66, Олійник, 82

КАРПАТИ-ЕНЕРГЕТИК – ВОТРАНС – 0:3

По домовленості сторін у четвер зіграли матч 17-го туру ці дві команди. Річ у тім, що «Карпати-Енергетик» проводили останню зустріч чемпіонату й хотіли раніше завершити ігрову програму. На матч проти «Вотранса», який значно посилився під час тривалої зимової перерви, господарі випустили новачка Мордаса, однак у запасі мали лише трьох гравців (у тому числі, нового форварда Кириченка – як і Мордас, він із братковецького «Колоса»).

Втім, «Вотранс», який задіяв взимку низку гравців із ФК «Малинськ»,» ОДЕКа» та інших провідних команд волинського краю, ще в першому таймі довів свою перевагу. А біля своїх воріт лучани тримали оборону завдяки присутності зіркового новачка Федецького – колишній гравець львівських «Карпат», «Шахтар»я, «Дніпра» та національної збірної України діяв на позиції центрального захисника.

Відкрити рахунок гостям вдалося після стрімкої атаки через правий край. Полетій запустив хорошу передачу на Скоцького, Богдан вирвався один на один з воротарем і пробив повз нього в ціль – 0:1. За кілька хвилин помилку господарів сповна використав Віталій Брикса. Він «обікрав» суперника, вирвався на Федорняка та завдав влучного удару – 0:2.

Попри намагання господарів відігратися, більше шансів забити було в гостей. Одним із них скористався все той же Брикса. Поки «Карпати-Енергетик» розкривалися, лучани користалися вільними зонами: вибігли в контратаку, Полетій прострелив на Віталія, і той із воротарського майданчика замкнув його передачу – 0:3.

Карпати-Енергетик (Галич) – Вотранс (Луцьк) – 0:3

Голи: Скоцький (36), Брикса (41, 71)

Карпати-Енергетик: Федорняк (Бендер, 62), Кащій, Деренюк(Сем’янчук, 46), Ю.Вовчук, Я.Вовчук, Кримінський, Гуменюк (Кириченко, 79), Третяк, Кукурудз, Шевченко, Мордас.

Вотранс: Франчук (Перлов, 79 ), Гергелюк, Федецький, Луцюк, Скоцький, Соловей (Малиш, 46), Ясінський (Кривицький, 70), Полетій, Штандер (Шишка, 60), Брикса, Никитюк.

17:00; 16.07.2020. Луцьк. Стадіон «Підшипник»

Суддя: Ващишин Олег (Львів)

Попередження: Вовчук, 61 – Малиш, 53

Таким чином за неповний тиждень прикарпатці двічі поступились представникам Волинської області і завершили свій змагальний сезон.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!