Перша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 4-й тур: «Прикарпаття-Тепловик» виходить в лідери



В ігровій програмі сьогоднішнього дня відбулися лише три поєдинки, оскільки наші представники в Аматорському чемпіонаті України свої матчі 4-го туру гратимуть серед тижня.


«Вихор» (Ямниця) – «Карпати» (Бронів-Осада) – 1:3

В Ямниці зустрілися команди, які доволі непогано стартували в чемпіонаті, здобувши по дві перемоги в трьох поєдинках.

З перших хвилин «Карпати» домінували на полі, свою перевагу реалізували на 23 хвилині гри. Гол забив кращий бомбардир цього сезону брошнівської команди Андрій Сировецький, у якого в активі вже 4-й м’яч у чотирьох матчах. До перерви команди ще по разу відзначились, на 40-й хвилині з пенальті Юрій Іванишин зробив рахунок 0:2, а на першій компенсованій до першого тайму Тарас Мельничук відквитав 1 м’яч.

Зразу по перерві «Карпати» реалізували свій небезпечний момент. Так на 47-й хвилині гол у ворота «Вихора» забив Ростислав Романишин, встановивши цим остаточний результат поєдинку.


ФК «Турка» – «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – 3:0

На Коломийщині футбольний клуб «Турка» приймав аутсайдера чемпіонату – івано-франківську «Ніку-Вовчинець».

Господарі не мали проблем зі своїм суперником. В середині першому таймі гол у ворота франківської команди забив Василь Маковійчук (28′). В другому таймі відзначились Роман Горбатий (53′) і Микола Кравців (68′). 3:0 – нуль очок після чотирьох турів команди Анатолія Полякова.


«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – Бескид (Надвірна) – 2:0

На «Гірці» дублери «Прикарпаття» приймали надвірнянський «Бескид». Це протистояння обіцяло бути цікавим, адже надвірнянам в минулу неділю вдалося вдома обіграти чинного чемпіона області, а івано-франківці не знають поразок в поточному чемпіонаті.

У першому таймі команди не реалізували свої моменти, відклавши розв’язку на другий тайм. Після перерви команда Петра Кушлика намагалася втримати нульовий результат, але з цим були не згідні футболісти «Прикартаття-Тепловик». Спочатку Олег Виприк на 72-й′ з пенальті відкрив рахунок, а через чотири хвилини Олег Павлюк подвоїв рахнок в матчі. 2:0 на користь господарів і перше місце в турнірній таблиці.


У середу, 11 вересня між собою зіграють:

«Нафтовик» (Долина) – «Покуття» (Коломия)
«Пробій» (Городенка) – «Карпати-Енергетик» (Галич)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!