НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 11 тур: «Покуття» відривається від переслідувачів



Матчами 11-го туру відновлюється чемпіонат області з футболу. На старт другого коло вийшли не всі, «Карпати-Енергетик» знявся з турніру, а ямницький «Вихор» під питанням.

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) — «Вихор» (Ямниця) –

Матч, який був запланований на стадіоні «Хет-Трик Арена» не відбувся через не доукомплектацію складу команди з Ямниці. Подальша доля поєдинку визначиться на засіданні КДК ІФАФ.

 «Бескид» (Надвірна) — ФУ «Турка» –  4:1

Надвірнянці здобувають другу поспіль перемогу після поновлення обласних турнірів. Перемігше «Гуцульщину» в кубку області, «Бескид» у відмінному настрої вийшов на матч проти «Турки». Вже в першому таймі господарі створили комфортний для себе результат 3:0 – на 2-й хвилині Олег Куртяник відкрив рахунок, за 15 хвилин Василь Гандзюк подвоїв результат, а Роман Романюк з одинадцятиметрової позначки довів результат до розгромного.

В другому таймі Романюк з тієї ж позначки забив четвертий гол в зустрічі. А гості тільки в кінці матчу зуміли забити у відповідь, гол на рахунку Маковійчука. 4:1 – «Бескид» наздогнав за очками «Турку».

«Пробій» (Городенка) — «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 0:1

Городенківський «Пробій» не зумів стримати дублерів «Прикарпаття». Перший тайм команди звели до нульової нічиї, тай друга половина спливала без забитих м’ячів. Лише на 83′ Олег Матуляк реалізував свою нагоду та приніс перемогу «Прикарпаттю-Тепловику». 0:1 – франківці продовжують боротьбу за медалі чемпіонату.

«Покуття» (Коломия) — «Карпати» (Брошнів-Осада) – 2:0

Центральний матч туру відбувся в Коломиї. Всього два очки розділяли коломийське «Покуття» і брошнівські «Карпати» перед звітною грою. В першому таймі команди не зуміли відкрити рахунок, залишивши всю інтригу на другу половину. На 54-й хвилині Олександр Савчук вивів господарів вперед. «Карпати» мали чудовий шанс зрівняти рахунок, але Степану Гудаку не вдалося реалізувати пенільті. Натомість гості за п’ять хвилин до фінального свистка пропустили вдруге. 2:0 – перевага «Покуття» в чемпіонських перегонах зростає.

«Карпати-Енергетик» (Галич) — «Нафтовик» (Долина) – -:+

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!