Друга лігаТопЧемпіонат України

БУКОВИНА – КАЛУШ – 1:2. Калушани вигризають перемогу



Підопічні Матвіїва здобувають важку перемогу у гостьовому поєдинку з чернівецькою «Буковиною» в рамках чемпіонату ПФЛ Другої ліги.

Вже на першій хвилині поєдинку калушани стоврили перший гострий момент. Данило Книш протягнув “круглого” від центру поля і без особливого спротиву пробив у нижній кут воріт – голкіпер лише з другої спроби зумів зафіксувати ігровий снаряд у руках. Минає ще кілька миттєвостей і Андрій Ременюк, вийшовши віч-на-віч з Медвєдєвом, забарився з ударом і оборонці в останній момент зуміли вибити м’яча з-під ноги нашого півзахисника. Буковинцям вдалось доволі швидко вирівняти гру і навіть забити зусиллями Палагнюка. Щоправда, в тому епізоді нападник чернівчан перебував у положенні поза грою. Гості відповіли дальнім, але не надто сильним ударом від Володимира Савошка, який став легкою здобиччю для стража воріт.

До кінця першої половини м’яч ще разі встиг побувати у воротах. Щоправда, що в епізоді з Володимиром Савошком, що в епізоді з Віталієм Полянським арбітр фіксував порушення правил, а в підсумку перший тайм завершився “насухо” – 0:0.

Дебют другої половини гри був повністю за гостями, які з перших же хвилин прагнули відкрити раухнок у грі. Двічі класно бив Ременюк, але йому забракло влучності. Та все ж на 53-й хвилині калушани були винагороджені за старання. Габріель виявився найстрибучішим у карній буковинців і потужним ударом головою вивів свою команду вперед – 0:1. Далі підопічні Степана Матвіїва свідомо віддали ініціативу гоподарям, вибравши собі роль контратакуючої команди. І забили вдруге – Богдан Денега відгукнувся на подачу від Савошка, але іншої думки був асистент арбітра, який відмінив четверте (!) взяття воріт у матчі.

За сім хвилин до фінального свистка господарі відновили статус-кво. Ексгравець “Калуша” Богдан Іванченко чудовим обвідним ударом під поперечку вразив ворота Злотара 1:1. Все ж останнє слово у матчі було за калушанами – Володимир Савошко не менш красивим ударом головою приніс гостям перемогу у доданий арбітром час (2:1).

Завдяки перемозі “Калуш” піднявся на четверту позицію у турнірній таблиці.

«Буковина» «Чернівці) – ФК «Калуш» – 1:2 (0:0)

27 жовтня. Друга ліга, група А, 18-й тур. м. Чернівці, стадіон «Буковина».

Голи: Іванченко (84) – Габріель (53), Савошко (90+2).

«Буковина»: Медвєдєв, Гакман, Полянський, Раулюк, Сантрапинських, Шишигін, Понєдєльнік, Ходаковський, Палагнюк, Жумига, Мунтян. Запасні: Чопко, Іванченко, Сивка.

«Калуш»: Злотар, Лаврук, Габріель, Лебедь, Книш, Заваляк, Савошко, Гудак, Ременюк, Кохман, Матушевський. Запасні: Вайло, Гончар, Олевич, Сениця, Драган, Скакун, Горбаченко, Танчин, Легкий, Денега.

Головний арбітр: Катерина Усова (Київ)
Асистенти: Володимир Федунець (Тернопіль), Дмитро Ступак (Київська область).
Четвертий арбітр: Микола Байдюк (Чернівці). Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!