Друга лігаЧемпіонат України

Габріель Дос Сантос виступає у ФК “Калуш” на правах оренди



Бразильський півзахисник львівського “Руху” Габріель Дос Сантос виступатиме у складі “червоно-чорних” на правах оренди. Термін дії орендної угоди — до завершення осінньої частини сезону з можливістю пролонгації, інформує Sport.if.ua.

Габріель став третім легіонером в історії ФК “Калуш” у професіональних змаганнях і першим гравцем з Бразилії. Раніше у складі ще калуських “Лукора/Спартака-2” виступали камерунець Девід Увене Айонг (1 матч) та ганець Андо Мозес (29 матчів, 1 гол).

Як повідомляли “Вікна”, Габріель Дос Сантос уже зіграв у складі ФК “Калуш” у кубковому матчі з ФК “Минай”. Бразилець став автором єдиного забитого гола у ворота суперника. На радощах він зняв футболку і був покараний вилученням з поля.

Довідка:

Габріель Дос Сантос Франціско (16 березня 1999, Ріо-де-Жанейро) — півзахисник. Виступав за юнацькі клуби з Бразилії “Баїя”, “Віторія”, “Атлантіка Ерек”, “Сампайо Корреа” та досрослі склади “Сампайо Корреа” і “Волта Ретонда”. Взимку 2019-го став гравцем львівського “Руху”, уклавши контракт на чотири роки. У складі львів’ян відіграв сім матчів у Першій лізі.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!