Друга лігаТопЧемпіонат України

КАЛУШ – ДІНАЗ – 1:1. Нічия рівних суперників



В рамках 17-го туру чемпіонату ПФЛ Другої ліги зустрілись сусіди по турнірній таблиці. Футбольний клуб «Калуш» приймав вишгородський «Діназ».

Потужний старт від калушан приголомшив суперника. Вже на першій хвилині матчу після помилки «Діназу» на чужій половині поля м’яч підібрав Книш, лідер команди розігнав атаку своєї команди з переводом м’яча через партнерів на правий фланг. В темп до атаки підключився Гудак, на його простріл вздовж штрафного майданчика перший на м’ячі Лебедь, стоячи спиною до воріт, відкинув на Ременюка, який і замкнув результативним ударом багатоходівку «Калуша» – 1:0.

Впродовж наступних 15 хвилин господарі не знімали напруги біля воріт «Діназу». Габріель скинув головою далі в атаку на Лебедя, той обробив м’яча і пробив за межі штрафного майданчика, м’яч рикошетом потрапив до рук воротаря. Майстер штрафних ударів Савошко з 25-ти метрів пробив повз стійку воріт. В наступній атаці Габріель на правому фланзі розібрався із суперником, зробив подачу до воріт, а там Ременюк і Лебедь завадили один одному виконати удав по воротах Крикніна. В черговій атаці калушан Крикніну все таки прийшлося вступити у гру, після удару Книша воротар перевір м’яч на кутовий.

Вишгородці ще довго не могли оговтатися від шаленого натиску калушан. Але чим ближче до завершення першої половини зустрічі, тим частіші та гостріші ставали атаки гостей. Після навісів вишгородців Злотар декілька разів відводив м’яч далі від своїх воріт.

На прикінці тайму «Діназ» ледь не зрівняв рахунок в матчі. Після навісу у карний майданчик господарів вище всіх вистрибнув Гарбар і зумів головою влучити у стійку воріт Злотара.

На другий тайм «Діназ» вийшов більш заряджений на результат. Бондаренко зробив відразу дві заміни, на поле випустив Корешкова і Марченка. Гості зразу взяли м’яч під свій контроль, заграли більш конструктивніше і гостро, почали диктувати свої умови на полі.

Наполегливість команди та вдалі заміни дали свої плоди вишгородцям. На 61-й хвилині, з прострільної передачі із флангу по діагоналі штрафного майданчика першим дотягнувся Марченко, спрямувавши м’яча у ворота – 1:1.

Результат на табло не влаштовував обидві команди. В прагненні здобути максимальний результат підопічні Матвіїва та Бондаренка наростили темп гри, почали швидче переходити з оборони в атаку. Але брак в діях обох команд не змінив рахунок на табло до завершення матчу. 1:1 – бойова нічия середняків ліги.

Друга ліга 17-й тур, 23 жовтня 2019, м.Калуш стадіон «Хімік»

ФК «КАЛУШ» – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 1:1

Голи: Ременюк (1) – Марченко (61).

«Калуш»: Злотар, Сениця, Габріель Дос Сантос (Горбаченко, 46), Лебедь, Книш (Танчин, 79), Заваляк, Савошко (Кохман, 63), Гудак, Ременюк (Скакун, 71), Матушевський, Легкий.

«Діназ»: Крикнін, Крохмаль (Помазан, 46), Дмитренко, Волошин, Гарбар (Корешков, 46), Петренко, Ічанський, Авдалян (Марченко, 46), Бовтрук (Чернишов, 87), Бриженко, Терещенко.

Попередження: Савошко (23), Ременюк (70), Сениця (90+1) – Гарбар (5), Волоишн (53).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!