Перша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 8-й тур: Розгром у Ямниці, побиття в Городенці



6 жовтня відбувся 8-й тур Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги сезону 2019-2020 років.

«Вихор» (Ямниця) – «Нафтовик» (Долина) – 0:6

У Ямниці, чемпіон області здобув розгромну перемогу над місцевим «Вихором». Відкрив рахунок на 13-й хвилині захисник «Нафтовика» Євгеній Петрик. Під кінець першого тайму Юрій Білогубка подвоїв рахунок.

По перерві долиняни не збавляли хід поєдинку і довели рахунок до не пристойно-розгромного. На 48-й Михайло Басараб реалізував одинадцятиметровий удар, за десять хвилин гравець «Вихора» Олександр Новак відзначився автоголом. Ближче до завершення гри «нафтовики» ще двічі засмутили ворота господарів: на 81-й – Святослав Мельник, а на 87-й Євгеній Петрик відзначився дублем, встановивши остаточний результат в зустрічі. 0:6 – «Нафтовик» перервав неприємну серію з двох матчів без перемог.

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – ФК «Турка» (Турка) – 2:1

Дублери «Прикарпаття» приймали гостей з коломийщини – ФК «Турку». На правах господарів франківці активніше розпочали зустріч і домінували протягом першої половини матчу. Реалізувати свої моменти «Прикарпаття-Тепловик» зуміли в другій частині першого тайму. Спочатку на 29-й хвилині Радульський відкрив рахунок, а на 34-й Руденко зміцнив перевагу господарів.

Після відпочинку гравці «Турки» побігли відігруватися і на 56-й хвилині зуміли відквитати один м’яч. Голом відзначився Маковійчук. На більше гості не спромоглися. В підсумку 2:1 – перемога «Прикарпаття-Тепловика».

«Пробій» (Городенка) – «Карпати» (Брошнів-Осада)

За рахунку 2:2 на 69 хв. гру було зупинено за незабезпечення громадського порядку на стадіоні. Даний випадок буде розглянутий на засіданні КДК ІФФФ.

“Бескид” (Надвірна) – “Покуття” (Коломия) – 09.10
“Карпати-Енергетик” (Галич) – “Ніка-Вовчинець” (Івано-Франківськ) – 06.11

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!