Друга лігаЧемпіонат України

МАТУШЕВСЬКИЙ: “Були зобов’язані реабілітуватись перед вболівальниками”



Захисник футбольного клубу “Калуш” Олег Матушевський про перемогу над “Діназом”, ротацію у складі “червоно-чорних” та майбутній поєдинок з “Буковиною”.

З яким настроєм вирушали на Київщину?

– Вирушали лише за перемогою, адже в попередніх двох матчах програли, тому були просто зобов’язані реабілітуватись перед нашими вболівальниками.

Перший тайм завершився без голів, а от у другому нашу команду “прорвало”…

– Могли ще в першому таймі зняти всі питання щодо переможця, однак не реалізували свої стовідсоткові нагоди. За що ледь не поплатились, втративши концентрацію в деяких епізодах при обороні. В перерві тренерський штаб зробив певні корективи, вказав на помилки. І це дало свої плоди. Перший м’яч зняв напругу у матчі, тож “Діназу” потрібно було відігруватись і це зіграло нам на руку. Побільшало вільних зон, якими ми вдало скористались.

Суперник здивував грою?

– На тижні як ми, так і “Діназ” провели кубкові матчі, тож було помітно, що суперникам не вистачає свіжості, давалась взнаки втома. В нас натомість була ротація у складі. Цей факт, вважаю, також зіграв важливу роль у нашій підсумковій перемозі.

Попереду вже добре знайома нам “Буковина”. Чого очікуєш від суперника?

– В середу на нас очікує дуже важка гра з непростим суперником. “Буковина” непогано підсилилась напередодні сезону, команду поповнили досвідчені футболісти. Тому очікую дуже важку та безкомпромісну гру, яка має сподобатись глядачам.

Твої побажання нашим вболівальникам.

– При нагоді хотів би запросити наших вболівальників прийти та підтримати нас у матчі з чернівчанами. Ми ж у свою чергу зробимо все для того, щоб їх потішити хорошою грою та позитивним результатом.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!