МіжсезонняТоп

КАЛУШ – КАРЛСЛУНДЕ ІФ – 0:2. Контрольний матч



2 березня футбольний клуб «Калуш» провів перший товариський матч на турецькому зборі. Суперниками були одні з фаворитів данської Денмарксерієн (аналог української ліги ААФУ) клуб «Карлслунде ІФ» з передмістя столиці країни Копенґаґена. Наразі клуб посідає другу сходинку у своїй відбірній групі, програючи лідеру «AB Tårnby» всього один заліковий пункт і є одним з претендентів на підвищення у класі. Матч відбувся на стадіоні «Мардан» в одній із частин міста Анталія – Аксу.

Перший тайм пройшов з невеликою перевагою підопічних Степана Матвіїва. Калушани були швидкими з м’ячем і частіше переходили у швидкі атаки погрожуючи воротам суперника, але практично без небезпечних моментів. Датчани також не зуміли нічого створити біля воріт команди з Калуша, тим паче перший тайм вийшов без жодного пострілу в ствір воріт новачка команди Романа Жмурка.

У другій половині «Карлслунде ІФ» заграв більш конструктивніше і почав створювати небезпеку для «Калуша», що й перетворилося у забеті м’ячі. Спочатку гравець датської команди Махмуд Ель-Халед вийшов віч-на-віч зі Злотарем, який замінив Жмурка у другому таймі, і поклав м’яч повз кіпера калушан у ворота. Потім Злотар в карному майданчику збив нападника Матхіаса Редера, що прорвався повз захисників «Калуша». З одинадцятиметрової позначки Матіас Таго подвоїв рахунок.

Контрольний матч.

ФК «Калуш» – «Карлслунде ІФ» (Данія) – 0:2 (0:2)

Голи: Ель-Халед, Таго

ФК «Калуш» : Жмурко (Злотар, 46), Поручинський (Гончар, 62), Матушевський (Олевич, 60), Лаврук (Заваляк, 60), ГНП, Легкий , Медведь, Савошко (Денега, 77), Книш, Понєдєльнік (ГНП, 66), Пучковський (Лебедь, 60)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!