Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Матч «Епіцентр» – «Калуш» не відбудеться



Згідно офіційного повідомлення прес-служби ФК «Епіцентр» (Дунаївці) матч «Епіцентр» – «Калуш» запланований на завтра, 6 вересня, не відбудеться.

У повідомлення йдеться про те, що калуський клуб не може прибути в місто Дунаївці у зв’язку з непередбаченими обставинами. Тому календарна гра, першого туру Чемпіонату України серед команд Другої ліги не відбудеться.

Як ми раніше повідомляли, станом на сьогоднішній день ФК «Калуш» не заявив жодного футболіста для участі в чемпіонаті Другої лігу, хоча прес-служба калушан заявляла про набір гравців у команду.

Також завтрашній матч пафосно анонсував сайт ПФЛ, який запевняє про готовність «Калуша» приймати участь у змаганні, тобто калуський колектив укомплектований і, принаймні, фінансів вистачить, щоб добратись на матч в Хмельницьку область: «…прибуває в гості у Дунаївці п’ята команда Групи «А» минулого сезону – ФК «Калуш». Команда гостей буде загадкою для своїх суперників у стартових турах, тому що дуже суттєво оновила склад», – йдеться в анонсі на сайті ПФЛ.

Чекаємо подальший розвиток подій навколо футбольного клубу «Калуш», а особливо від його керівництва…

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!