МіжсезонняТоп

ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – ДОВБУШ – 1:2. Контрольний матч



1 лютого на “Хет-Трик Арені” франківський “Прикарпаття-Тепловик” проекзаменував учасника чемпіонату Чернівецької області УСК “Довбуш”.

Напередодні товариського матчу з “довбушанами” наставник франківського клубу Сергій Пташник з різних причин не міг розраховувати на велику кількість гравців основної “обойми”, тож у старті вийшов експериментальний склад на чолі з досвідченим капітаном Олегом Веприком. Щодо гостей, то сьогоднішній УСК “Довбуш” – це добротна команда, складена з вихованців школи “Буковини” під орудою досвідченого наставника Віталія Куниці. На звітну гру гості приїхали в складі 14 футболістів, серед яких два голкіпери (прим. – football.net.ua).

На 11-ій хвилині гості відкрили рахунок у матчі – незлагодженістю у діях оборони скористався Бобик, який і вивів свою команду вперед. Франківці доволі швидко погасили стартовий запал “довбушан”, перебравши “круглого” під свій контроль. Супершанс відзначитись в середині першого тайму втратив Євген Соколенко, який, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, пробив занадто прямолінійно і останній зумів ліквідувати загрозу. Все ж на 31-ій хвилині Євген реабілітувався сповна, зрівнявши рахунок у зустрічі. Якщо з ударом Юрія Радульського голкіпер впорався, то на добиванні першим встиг саме Соколенко – 1:1.

По перерві гості реалізували свій чи не перший шанс у другій половині. Це потенційний новачок “Довбуша” вивів свою команду вперед – 1:2. Господарі відповіли небезпечним випадом від одного з найактивніших у грі Соколенка, який знову програв свою дуель голкіперу. Протягом другого тайму Сергій Пташник багато експериментував зі складом, а у гру вступили юні вихованці 2002 р. н. На жаль, більше голів глядачі на “Хет-Трик Арені” не побачили – 1:2 на користь “Довбуша”.

“Прикарпаття-Тепловик” (Івано-Франківськ) – УСК “Довбуш” (Чернівці) – 1:2 (1:1)

Голи: Соколенко, 31 – Бобик, 11, ГНП, 50.

“Прикарпаття-Тепловик” (стартовий склад): Сердюк (в), Новицький, Крижанівський, Дубей, Лабич, Остапчук, Ю. Радульський, Веприк (к), Титов, Василів, Соколенко. У другому таймі на заміну виходили: Бобинець (в), Лазар, Буртник, Ковдрин, Кириченко, Сальваровський, Цюпер.

sport.if.ua

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!