НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 11-й тур: «Ураган» розділив очки з дублерами «Прикарпаття», «Покуття» і «Нафтовик» перемагають



Незважаючи на пізній старт чемпіонату області і чи малу критику щодо пізнього завершення першого кола змагань команди все таки подолали відстань (не без допомоги аномально теплих погодних умов) заплановану в цьому році, відігравши 22 листопада 11-й тур чемпіонату.

У центральному матчі на франківському полі «Гірки» зійшлися «Прикарпаття-Тепловик» з черніївським «Ураганом». У першій половині гри команди розмінялися влучними ударами – за номінальних гостей відзначився Віктор Лящовський, а голом у роздягальню рахунок зрівняв Ярослав Пархуць. По перерві учасники матчу повторили хід подій першого тайму. На 49-й хвилині Ігор Кушецький знову вивів «Ураган» вперед, реалізувавши 11-метровий удар, а Михайло Остапчук відновив статус-кво. 2:2 – інтрига у весняній частині житиме.

Цим результатом скористались інші претенденти на золоті нагороди – «Покуття» і «Нафтовик». Підопічні Любомира Корнути здолали «Пробій» на їхньому полі завдяки голам у кожному з таймів Олександра Карапки і Дениса Хандія – 0:2. А колектив з Долини не мав проблем з «Туркою» також на полі суперника. На голи Михайла Бабінчука і Михайла Басараба господарі відповіли влучним ударом з 11-метрової позначки у виконанні Дмитра Максим’юка. У другій половині гри Михайло Бабінчук зміцнює перевагу гостей, Ва асиль Лаврінок довів рахунок до розгромного 1:4.

Розгром також зафіксовано в матчі між «Нікою-Вовчинець» і «Бескидом». Все найцікавіше відбулося у другій половині матчу – Станіслав Морис відкрив рахунок на користь франківців, Олександр Бичків подвоїв результат, після чого Петро Ковальчук взагалі ускладнив ситуацію надвірнянцям, залишивши свою команду в меншості за повторну жовту карточку. Андрій Боднарук і Назарій Осадца роблять рахунок 4:1.

Останній матч осені відбудеться наступної неділі між івано-франківськими «Прикарпаття-Тепловиком» і «Нікою-Вовчинець».

Чемпіонат області, 11-й тур, 22 листопада

Прикарпаття-Тепловик — Ураган – 2:2
Турка — Нафтовик – 1:4
Пробій — Покуття – 0:2
Ніка-Вовчинець — Бескид – 4:0

Чемпіонат області, 11-й тур, 18 листопада

Сокільське — Варатик – 5:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!