Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: Лідери святкують звитяги, результати 8-го туру



Трійка лідерів набирає максимум залікових очок за підсумками 8-го туру районного чемпіонату.

«Тяпче» на домашньому полі приймав яворівський «Нафтовик». Поєдинок став легкою прогулянкою для чемпіона Долинщини, хоча й пропустили першими. На 21-й хвилині Олег Литовчак вивів гостей вперед, але не на довго. Менше 10-ти хвилин знадобилось Володимиру Віктору, щоб зрівняти рахунок, а Дмитро Винник на 34-й вивів вже господарів вперед. А по перерві дубль Василя Олійника, голи Віктора Кушніра і Дмитра Винника довели рахунок до 6:1.

«Оболонь» в матчі з ФК «Тисів» вирішила питання щодо переможця ще в першому таймі. Швидкі голи Івана Боровського на 4-й і Владислава Пеляка на 6-й хвилинах деморалізували суперника. На 33-й хвилині ще один гол від Пеляка довів рахунок до розгромного 3:0. У другій половині матчу «Тисів» зумів уникнути розгрому завдяки голу Миколи Дуби – 3:1.

У Великій Тур’ї місцеві «Леви» не надто гостинно прийняли «Велдіж» розгромивши суперника 5:0. Розпочав гольову феєрію у ворота Михайла Шубина Василь Керницький в кінці першого тайму. В другій 45-хвилинці естафету прийняли Руслан Петрушка, Андрій Петрушка і Юрій Бабінець, а на 90-й хвилині Василь Керницький завершив побиття команди з Шевченкового – 5:0.

У Станківцях місцева команда створила справжню перестрілку зі «Свічею». 4:4 зафіксовано після першої половини матчу. У другому таймі команди дещо збавили ритм гри і забили свого три голи на двох. За нічийного результату 5:5 перемогу в матчі вирвав Віталій Івахнюк для команди «Свіча» – 5:6.

Чемпіонат Долинщини, 8 тур, 15 листопада

Фаворит — Карпати Лп – 3:2
Станківці — Свіча – 5:6
Тяпче — Нафтовик – 6:1
ТФК — Прикарпаття Г – 4:2
Оболоня — Тисів – 3:1
Леви — Велдіж – 5:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Долинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!