Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: «Тяпче», «Леви» перемагають, результати 11-го туру



Матчами 11-го туру завершилось перше коло районного чемпіонату. ФК «Тяпче» продовжує колекціонувати звитяги над суперником. На цей раз під роздачу попали «Станківці» – 2:5.

Про те, що «Оболоня» свій матч не зіграє було відомо заздалегідь, яким зараховано технічну перемогу (поки що) («Свіча» знімається з чемпіонату, тому на засіданні КДК повинно розглядатися питання щодо ануляції набраних очок командою Княжолуки, оскільки команда зіграла менше половини матчів).

Долинський р-н: «Тяпче», «Леви» перемагають, результати 11-го туру 2
Нафтовик — Леви (фото ФК Леви)

«Левам», які пліч-о-пліч ведуть боротьбу за «срібло» чемпіонату з «Оболонню», потрібна була перемога над «Нафтовиком» з Явора. З покладеним завданням команда з Великої Тур’ї справилась на всі 100%. Дубль Михайла Тріща та голи у виконанні Михайла Романіва, Святослава Князика і Олександра Романишина довели підсумковий результат до розгромного – 1:5.

У Гошеві «Велдіж» втратив очки з місцевим «Прикарпаттям», розписавши результативну нічию 3:3. А «Тисів» вдома переграв «Фаворит» 4:2. В першому таймі господарі забили три сухі голи – Денис Хромишин, Назарій Макусій і Віталій Дяк. По перерві «Тисів» розвинув свою перевагу – Денис Хромишин реалізував пенальті, а гості залишились в меншості. Червоне світло перед собою побачив Василь Івашкевич, хоча в десятьох «Фаворит» зумів відіграти два голи. Василь Кудибин двічі реалізував одинадцятиметрові удари – 4:2.

Долинський р-н: «Тяпче», «Леви» перемагають, результати 11-го туру 3
Тисів — Фаворит (фото ФК Тисів)

Чемпіонат Долинщини, 11 тур, 18 квітня

Тисів — Фаворит – 4 – 2
Прикарпаття Г — Велдіж – 3 – 3
Нафтовик Я — Леви – 1 – 5
Свіча — Оболоня – – – +
Карпати Лп — ТФК – 4 – 3
Станківці — Тяпче – 2 – 5

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Долинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!