Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Факел» впевнено входить у весняну частину, «Перспектив» і «Семенівка» переможця не виявили, результати 10-го туру



Команди двох груп «Б» і «В» чемпіонату Коломийського району першими вийшли на весняні футбольні поля, дограючи перше коло. Не обійшлось і без втрат, дві команди знялися з чемпіонату.

Група Б, 10 тур, 26 березня

«Факел» продовжив штампувати перемоги і після відновлення чемпіонату. Черговою жертвою команди з Троїці стала «Рибниця». У першому таймі голи Миколи Свірідова і Василя Будейчука забезпечили перевагу у два голи над суперником на другу половину гри.

У другому таймі Василь Будейчук відзначився вдруге, після чого гості з Новоселиці відквитали один м’яч, відзначився Станіслав Савин. Але розгрому «Рибниця» не уникнула, Володимир Кудиба і Максим Гоянюк довели рахунок до 5:1.

На відстані трьох очок від «Факела» тримаються «Вовки», які у Прутівці завдали поразку місцевому «Пруту». У першому таймі за «Вовків» дебютний гол в сезоні забив Віталій Ленько, а по перерві дублем відзначився Степан Захарук. Між голами Захарука гравець «Прута», Дмитро Волощук, «згладив» поразку своєї команди – 1:3.

ФК «Борщів» не мав проблем у виїзному матчі з ФК «Ганьківці». Дубль Віктора Лудчака та голи Ігоря Сусака і Володимира Битюка довели рахунок до розгромного – 0:4.

Забиті м’ячі Василя Верстюка з 11-метрової позначки і Олександра Гояна у ворота красноставецького «Колоса» принесли перемогу «Черемошу» з рахунком 2:0.

«Сухі» рахунки зафіксовані також у Балинцях, де місцева команда здолала «Покуття» 3:0 (за «Єдність» забивали Дмитро Мельник, Віктор Пашанюк, Сергій Захарук) і в Белелуї – тамтешній «Колос» зазнав поразку від ФК «Стецева» – 0:4 (хет-трик Івана Никифорука і гол Петра Дідуха).

Ганьківці – Борщів – 0:4
Факел (Троїця) – Рибниця (Новоселиця) – 5:1
Прут (Прутівка) – Вовки (Вовчківці) – 1:3
Єдність (Балинці) – Покуття (Підвисоке) – 3:0
Колос (Белелуя) – Стецева – 0:4
Черемош (Залуччя) – Колос (Красноставці) – 2:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 10 тур, 26 березня

Відразу дві команди після зимової перерви не вишли на старт весняної частини районного чемпіонату – «Скали» і ФК «Торговиця». Оскільки перше коло не завершено, результати обох команд анульовано.

Центральний матч туру відбувся в Рашкові між лідерами групи – «Перспектив» приймав «Семенівку». Після «нулів» у першому таймі розв’язку у матчі команди відклали на другу її половину. На 50-й хвилині господарів вивів вперед Руслан Семенюк, а за 10 хвилин Сергій Чикур відновив рівновагу. На 73-й хвилині Руслан Семенюк зробив другу спробу принести перемогу «Перспективу», проте «Семенівка» дожала суперника в кінці поєдинку – Михайло Куцик на останніх хвилинах вириває нічию – 2:2.

Вже на 5-ту хвилину «Вихор» впевнено вів в рахунку 2:0 в матчі з городницьким «Дністром» завдяки влучним ударам Яреми Семчука і Костянтина Шепетюка, а в кінці матчу Ярема Семчук другим своїм голом встановив фінальний результат – 3:0.

У першому таймі «Колос» завдяки голу у роздягальню від Романа Франківа забезпечив перемогу над командою зі Старого Гвіздця – 1:0. А «Вікно» за рахунку 1:1 після першої половини гри з «Дністром» (Копачинці) не зумів зберегти здобутий результат, який би приніс перші бали господарям в чемпіонаті. Спочатку на 53-й хвилині і згодом (88-й) Захар Домків приніс перемогу «Дністру» – 1:3.

Колос (Чернятин) – Старт (Старий Гвіздець) – 1:0
Перспектив (Рашків) – Семенівка – 2:2
Вихор (Тишківці) – Дністер (Городниця) – 3:0
Вікно – Дністер (Копачинці) – 1:3
Яспіль (Ясенів-Пільний) – Торговиця – не відбувся
Скали (Чортовець) – Альянс (Далишево) – не відбувся

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото «Черемош» (Залуччя)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!