Долинський р-нІвано-Франківський р-нКалуський р-нКоломийський р-нНадвірнянський р-нНовиниРайони

Місцеві і районні ФФ продовжують долучатися до створення нових районних асоціацій футболу



У період 24-25 лютого за участі представників комісії ГС “ІФАФ” з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області відбулись засідання Виконавчих комітетів Тисменицької, Коломийської, Долинської районних федерацій футболу, а також Болехівської, Коломийської та Калуської міських федерацій футболу.

Основним питанням порядку денного, яке було запропоновано присутнім на вказаних вище заходах, була участь делегатів від відповідних районних (міських) федерацій в Установчих зборах майбутніх новостворених районних асоціацій футболу.

Зокрема, члени Виконкому Калуської МФФ, Болехівської МФФ та Долинської РФФ прийняли рішення виступити засновниками Калуської районної асоціації футболу та обрали делегатів для участі в Установчих зборах. Також на засіданнях Болехівської МФФ та Калуської МФФ було підтримано рішення висунути кандидатуру Михайла Овчара на посаду голови Калуської районної асоціації футболу.

Рішення про участь в Установчих зборах Коломийської районної асоціації футболу було прийняте на засіданнях Виконавчих комітетів Коломийської районної та Коломийської міської федерацій футболу. На цих же засіданнях було прийняте рішення про висунення кандидатури Тараса Яворського на посаду голови Коломийської районної асоціації футболу.

На засіданні Виконкому Тисменицької РФФ присутні проголосували за рішення виступити засновником Івано-Франківської районної асоціації футболу та обрали делегатів від своєї організації для участі в Установчих зборах Івано-Франківської РАФ, а також підтримали кандидатуру Віталія Федоріва на посаду голови Івано-Франківської районної асоціації футболу.

Перед засіданнями Виконкому вищевказаних районних (міських) федерацій футболу медалі “За заслуги” Івано-Франківської обласної асоціації футболу за значний внесок в розвиток футболу на Івано-Франківщині були вручені наступним особам:

Володимир Мандрик (Калуська МФФ);
Остап’як Остап (Тисменицька РФФ);
Кляшторний Анатолій (Коломийська МФФ);
Ткач Анатолій (Болехівська МФФ);
Гнатюк Олександр (Коломийська РФФ).

23 лютого перший заступник голови ГС “ІФАФ” Тарас Клим та заступник голови, виконавчий директор ГС “ІФАФ” Василь Сікора з робочим візитом відвідали Надвірнянський район.

Зокрема, в ході поїздки відбулась зустріч керівників ІФАФ з головами та представниками територіальних громад Надвірнянського району. Даний захід відбувся в залі засідань міської ради Надвірнянської ТГ під головуванням міського голови Зіновія Андрійовича. В ході зустрічі були обговорені питання реорганізації районних федерацій футболу області, необхідності створення в громадах футбольних клубів як окремих самостійних юридичних осіб та хід реалізації проєкту UEFA Grow на Надвірнянщині.

Після цього керівники ГС “ІФАФ” були присутні на засіданні Виконавчого комітету Надвірнянської районної федерації футболу.

Основним питанням порядку денного, яке було запропоновано присутнім, була участь делегатів від Надвірнянської РФФ в Установчих зборах майбутньої новоствореної Надвірнянської районної асоціації футболу.

Зокрема, члени Виконкому прийняли рішення виступити засновником Надвірнянської районної асоціації футболу та обрали делегатів для участі в Установчих зборах. Також було підтримано рішення висунути кандидатуру Тараса Пушкара на посаду голови Надвірнянської районної асоціації футболу.
Перед засіданням Виконкому медаль “За заслуги” Івано-Франківської обласної асоціації футболу з рук першого заступника голови ІФАФ Тараса Клима була вручена віце-президенту ФК “Бескид” Надвірна Мирону Лютаку.

ІФАФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!