Калуський р-нНовиниРайони

Кубок Калуського р-ну: Визначились фіналісти турніру



Калуська районна асоціація футболу чи не єдина вирішила дограти один з турнірів сезону 2021-2022 років – Кубок району.

26-го серпня на позачерговому засіданні комітету з проведення змагань КРАФ було прийнято рішення про відновлення Кубка Калуського району сезону 2021-2022, який був зупинений на стадії 1/2 фіналу. Згідно регламенту, на звітній стадії команди зіграють вдома та в гостях, після цього переможці зійдуться у фінальному поєдинку.

28 серпня команди зіграли перші півфінальні матчі, в яких «Колос» з Ціневи і ФК «Студінка» здобули впевнені перемоги над «Соколом» (Голинь) – 3:0 і ФК «Завадка» – 3:1 відповідно.

Наступної неділі, 4 вересня, відбулись повторні матчі. «Сокіл» на виїзді по ходу гри зумів відіграти три голи, але не розрахувавши свої сили на всі 90 хвилин, стільки ж пропустив у кінцівці поєдинку – 3:3. Таким чином «Колос» пробився до фіналу Кубка, де протистоятиме команді Студінки, яка у повторному матчі знову перемогла ФК «Завадку», на цей раз з рахунком 3:0.

Фінал кубка Калуського району відбудеться завтра, 10 вересня о 17:00, повідомляє КРАФ. Також повідомляється, що вже 18-го вересня планується старт чемпіонату району нового сезону (2022-2023 рр.).

Кубок Калуського району, 1/2 фіналу.

28 серпня, перші матчі
«Сокіл» (Голинь) – «Колос» (Цінева) – 0:3
ФК «Студінка» – ФК «Завадка» – 3:1

4 вересня, матчі-відповіді
«Колос» (Цінева) – «Сокіл» (Голинь) – 3:3
ФК «Завадка» – ФК «Студінка» – 0:3

Фінал, 10 вересня, стадіон с. Голинь, 17:00
«Колос» (Цінева) – ФК «Студінка»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!