НовиниРайониРожнятівський р-н

Рожнятівський р-н: Визначились фіналісти Кубка району



18 квітня закінчилися попередні баталії Кубку Рожнятівського району з футболу сезону 2020-21 років цікавими та безкомпромісними поєдинками у Ціневі та Брошневі.

Щодо матчу у Ціневі, то тут відбувалась битва «титанів» районного футболу, яка до речі на цьому не завершилась, адже попереду на нас ще очікує матч чемпіонату району між цими суперниками. Гра проходила на високих швидкостях. Ініціативою у матчі спочатку заволоділи більш досвідчені гості. Але поступово господарі змогли вирівняти гру, в якій, перший тайм закінчився внічию – 1:1. Перемогу господарям під завісу матчу приніс «джокер» «Колосу» – Андрій Гринишин, який вийшовши на заміну, влучним ударом зі штрафного приніс перемогу, а з нею і путівку у фінал ціневчанам.

У другому матчі зустрічався володар Кубка району – брошнівська «Оболонь» та відкриття сезону – ФК Сливки. І як не дивно, але «казка» сливоцьких футболістів продовжується і дальше. Адже після безгольового першого тайму, непоступливі гравці гостей змогли здобути потрібний для себе результат. На 85-ій хвилині матчу Віталій Смик забив переможний м’яч, та вперше вивів гравців Сливок до фіналу районного кубку.
Тож, 10 червня на нас очікує фінальний матч за Кубок району між цінівським «Колосом» та ФК «Сливки».

Кубок Рожнятівщини, 1/2 фіналу, 18 квітня

«Колос» (Цінева) – ФК «Сваричів» – 2:1
«Оболонь» (Брошнів) – ФК «Сливки» – 0:1

Футбол Рожнятівщини

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!