МіжсезонняНовини

“Прикарпаття” переграє тернопільську “Ниву”



16 лютого “Прикарпаття” провело свій черговий спаринг. Після минулотижневих матчів з “Поділлям” (0:0) та “Агробізнесом” (0:1) сьогодні суперником івано-франківців був ще один представник Першої ліги – тернопільська “Нива”, яка на зимову перерву пішла на п’ятому місці.

У першому таймі активнішими були господарі “Хет-трик Арени”, які втілили свою ігрову перевагу у два голи. Цікаво, що як і в матчі першого кола чемпіонату, авторами забитих м’ячів стали Василь Цюцюра і Роман Барчук. На 32-й хвилині захисники “Ниви” сфолили у власному штрафному проти Цюцюри, котрий чітко реалізував 11-метровий. А згодом вже Барчук класним ударом з лівої завершив швидку контратаку івано-франківців – 2:0.

Щоправда, гості зуміли “розмочити” рахунок фактично перед самою перервою, коли Руслан Дедух після флангової передачі забив “гол у роздягальню”. У другому таймі у складі обох команд відбулося чимало замін, суперники по черзі створювали ряд небезпечних моментів, однак більше відзначитись нікому не судилося. У підсумку, 2:1 мінімальна перемога “Прикарпаття”. 

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль) – 2:1 (2:1)

Голи: Цюцюра (32, пен.), Барчук (43) – Дедух (45+1).

Прикарпаття (1-й тайм): Герич – Мащенко, Головко, Француз, Писко, Воробчак, гнп, гнп, гнп, Цюцюра, Барчук.
Прикарпаття (2-й тайм): Герич – Сидоренко, Матушевський, Лень, Писко (Геник, 79), Хома (Кузьмин, 74), Семотюк, Рудюк, гнп, Волошинович, Дитко (Хома, 85).

ФК “Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!