НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

АГРОБІЗНЕС – ПРИКАРПАТТЯ – 3:0. Скошене коронавірусом «Прикарпаття» поступається



“Агробізнес” був більш переконливим, ніж постраждале від коронавірусу “Прикарпаття”. Голи на стику таймів вирішили долю поєдинку середняків. Якщо склад номінальних господарів (матч проходив у Винниках) в більшій мірі був передбачуваним, то Руслан Мостовий здивував, випустивши в основі новачка “Прикарпаття” Валерія Сада. Атакуючий завбек тільки в четвер приєднався до іванофранківців, а попереднім його клубом була луцька “Волинь”. Як виявилося, епідемія не торкнулася більшості гравців основи “Прикарпаття” і гості зуміли вийти вельми боєздатним складом, незважаючи на вісім футболістів з позитивним тестом на коронавірус.

У першому таймі “Агробізнес” володів невеликою перевагою, але довгий час не міг створити серйозних моментів для взяття воріт суперника. Виправив становище Іван Когут, який все ж пробив Сердюка, правда розділити заслугу хавбек господарів зобов’язаний із захисником “Прикарпаття”, який підправив м’яч у сітку власних воріт за допомогою рикошету.

Після перерви Руслан Черненко прямим ударом зі штрафного подвоїв перевагу своєї команди. Правда і воротар міг зіграти краще, не пропускаючи в ближній кут з відскоком м’яча від газону. Навіть Сондей і Волошинович, які вийшли на заміни, не допомогли “Прикарпаттю” відродити інтригу. Команда виглядала мляво і без особливих ідей в атаці. У кінцівці ж ще й Черненко реалізував пенальті, оформивши дубль і зробивши рахунок великим.

“Агробізнес” набрав 13 очок, але не зумів піднятися з восьмого місця, оскільки свій поєдинок виграло сьогодні і “Полісся”.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 10 тур

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 3:0 (1:0)

Голи: І.Когут (38), Черненко (48, 88-пен.)

АгробізнесМозіль, Юхимович, Дідик, М.Когут (Писко, 86), Курило, Слотюк, Семенюк (Груша, 75), Думанюк, І.Когут (Іванченко, 90), Черненко, Петров (Семенець, 67).

ПрикарпаттяСердюк (Барасюк, 86), Кузьмин, Пархуць, Пастух, Конкольняк, Кохман, Вацеба (Геник, 62), Сад (Сондей, 58), Воробчак (Волошинович, 58), Цюцюра, Барчук.

Попередження: Юхимович (78) – Пархуць (34), Цюцюра (40), Барчук (43), Кохман (53), Пастух (80).

Вилучення: Пастух (87, друге попередження).

31 жовтня 2020 року. 14:00. Винники, стадіон ім. Б.Маркевича. +8 С.

АрбітрС.Лапко (Львів). Асистенти арбітраЮ.Суряк, Р.Якимик (обидва – Львів).
4-й арбітр: О.Кальонов (Львів). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!