Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Кубок Івано-Франківського р-ну: Група D визначила учасників основної сітки, Група F розпочала свій шлях



Першими провели відбірковий етап розіграшу Кубка Івано-Франківського району учасники групи «D», визначивши своїх представників в подальшому основному розіграші. Представники групи «F» (Першості) провели матчі попереднього етапу.

Група D, 1/4 ФІНАЛУ. Феєричну перемогу здобув «Козацький Острів» розгромивши угринівський «Сокіл». Хет-триком у матчі відзначився Віталій Галущак, дублем Михайло Гайдейчук і Назарій Ковтун, по голу у ворота «Сокола» забили Володимир Шлемкевич і Любомир Прийма, на що суперник відповів голом Назара Долішнього – 1:9.

До фінальної стадії групи D пробився «Авангард», який у серії післяматчевих пенальті вибив «Стримбу», ФК «Клубівці» розгромили «Сілець» 4:0, а «Бистриця» завдяки голам Олега Романишака, Віталія Білогубки і В’ячеслава Гураля переграли павлівський «Сокіл», за який відзначились Андрій Макогоняк і Дмитро Яцик, з рахунком 3:2.

1/2 ФІНАЛУ. Півфінал, або ж фінал, у якому визначились дві команди переможці відбувся 20 жовтня. У селі Загвіздя місцевий «Авангард» поступився «Козацькому Острову». Долю поєдинку і путівки до наступної стадії вирішив один гол, який забив Віталій Галущак – 0:1.

В іншій парі друголіговий ФК «Клубівці» здолав вдома старолисецьку «Бистрицю». У складі гостей відзначився Олег Романишак, а за «Клубівці» переможні голи забили Андрій Фуштей і Богдан Пронюк – 2:1.

Отож, «Козацький Острів» (Чорнолізці) і ФК «Клубівці» переможці відбіркового турніру від групи «D».

Група D, 1/2 фіналу, 20 жовтня
ФК «Клубівці» – «Бистриця» (Старий Лисець) – 2:1
«Авангард» (Загвіздя) – «Козацький Острів» (Чорнолізці) – 0:1

Група D, 1/4 фіналу, 14 жовтня
«Стримба» (Липівка) – «Авангард» (Загвіздя) – 0:0 пен. 3:4
ФК «Клубівці» – ФК «Сілець» – 4:0
Сокіл (Угринів) – «Козацький Острів» (Чорнолізці) – 1:9
«Бистриця» (Старий Лисець) – «Сокіл» (Павлівка) – 3:2

Група F, ПОПЕРЕДНІЙ ЕТАП. До наступного етапу проходить «Олімпік», який завдяки голам Михайла Леськіва, Романа Стойко і дублю Андрія Гринишина перестріляв «Фортуну» – 4:3.

Гол Василя Саковського у ворота «Дружби» приніс перемогу «Радчі» – 1:0, а дубль Миколи Струка забезпечив чукалівському «Соколу» перемогу над черніївською «Зорею» – 2:0.

Група F, попередній етап, 17 жовтня
«Олімпік» (Підлужжя) – «Фортуна» (Березівка) – 4:3
«Сокіл» (Чукалівка) – «Зоря» (Черніїв) – 2:0
СК «Радча» – «Дружба» (Драгомирчани) – 1:0

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!