Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Галичани поступаються вдома «Епіцентру»



Тиждень тому Епіцентр здобув важливу з психологічної точки зору перемогу над Буковиною, перервавши невдалу серію з двох матчів. І щоб далеко не відстати від квартету лідерів, дунаєвчани мали грати на перемогу і у Бурштині. Але не менше потребували в очках і галичани, адже в останніх 7 іграх Карпати перемагали лише одного разу. Вже на 6 хвилині господарі поля були зобов’язані відкривати рахунок. Мордас піймав пас з флангу і у дотик вивів Бея на ворота. Андрій пробивав в упор, але Чернобай врятував гостей. Галичани і далі діяли значно активніше – у середині тайму голкіпер Епіцентра потягнув потужний удар від Лебедя, м’яч летів у самісінький кут.

Епіцентр близько півгодини взагалі на наближався до воріт суперника, а на 33 хвилині примудрився заробити пенальті. Немтінов біг добити м’яч після сейву Чернобая, прикрив м’яч корпусом і у цю мить був збитий ззаду Беєм. Удар з позначки виконував капітан дунаєвчан Руслан Івашко, але дуель Зеленському він програв. Після цього гра вирівнялася, але забити до перерви нікому не вдалося.

У другому таймі вже активніше виглядали гості. У середині тайму їм вдалося забити, як виявилося, переможний гол. Владислав Кравченко зі штрафного від правої бровки зробив навіс на лінію воротарського майданчику, де Євгеній Захарченко виграв позицію у Мелінишина і стегном відправив м’яч у сітку – 0:1. Мінімальну перевагу Епіцентр зберіг до фінального свистку, другий матч поспіль вигравши з рахунком 1:0. Ця перемога дозволила дунаєвчанам закріпитися у першій п’ятірці. Карпати з Галича уже восьмі у турнірній таблиці і вже далекі від того, щоб претендувати на місце в групі лідерів.

SportArena

Карпати (Галич) – Епіцентр (Дунаївці) – 0:1 (0:0)

Гол: Захарченко, 63.
Нереалізований пенальті: Івашко (Е), 34 – воротар.

14:00; 23.10.2021. Бурштин. Стадіон Енергетик

Суддя: Денис Резніков (Кам’янське)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!