Кубок ЧМРОНовиниЧемпіонат області

Кубок ЧМРО: Визначились всі учасники чвертьфіналу, результати 5-го туру



Перед останній тур Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2021-2022 років визначив усіх учасників, які продовжать боротьбу на весняній стадії плей-офф.

ГРУПА А. Чергові перемоги здобули лідери групи. «Студінка» на домашньому полі розібралась з поляницьким «Яструбом» – 4:0, а «Довбушівець» завдав поразку «Марківцям». У складі гостей відзначився Сергій Підвисоцький, на гол якого печеніжинці відповіли влучним ударом Миколи Юхненка і Миколи Ковцуна – 2:1.

Отож, в останньому турі «Студінка» і «Довбушівець» визначать переможця групи в очному протистоянні, яке відбудеться наступного тижня на Калущині.

Група А, 5 тур, 20 жовтня

ФК «Студінка» – «Яструб» (Поляниця) – 4:0
«Довбушівець» (Печеніжин) – ФК «Марківці» – 2:1

ГРУПА В. Черговим чвертьфіналістом турніру став «Будилів» завдяки домашньому розгрому «Дубівців». У матчі покером відзначився Іван Говдаш, дубль в активі Миколи Лукинюка і Михайла Лукинюка і ще одним голом розписався у воротах суперника Дмитро Дякур. А ось за дубівецьку команду відзначився Павло Вовчук, що в підсумку – 9:1.

«Колос» у рідних стінах впевнено переграв «Дзвиняч», чим забезпечив собі перше місце у своїй групі. Перемогу господарям принесли голи Миколи Надраги, Назара Кажука і двічі відзначився Василь Гутак – 4:0.

Група В, 5 тур, 20 жовтня

ФК «Будилів» – ФК «Дубівці» – 9:1
«Колос» (Цінева) – ФК «Дзвиняч» – 4:0

ГРУПА С. З двох значним рахунком «Сокіл» розгромив команду з Прутівки. Хоча футболісти «Прута» провели дві результативні атаки, проте Віталій Андрейко відзначився покером, який вже з 13-ма голами очолює гонку бомбардирів Кубка ЧМРО. Довели поєдинок до розгрому Юрій Христонько, Ігор Завадецький, Олег П’ясецький, Євген Ляхович, Владислав Попов і Святослав Христонько – 10:2.

Видинівський «Прут» вдвічі менше забив команді ФК «Крихівці», причому залишив свої ворота «сухими» – 5:0. Саме «Прут» (Видинів) і «Сокіл» (Голинь) достроково забезпечили собі місце у плей-офф, а останній тур визначить, хто завершить груповий турнір на першому місці.

Група С, 5 тур, 21 жовтня

«Прут» (Видинів) – ФК «Крихівці» – 5:0
«Сокіл» (Голинь) – «Прут» (Прутівка) – 10:2

ГРУПА D. Формальним буде останній тур і в групі «D», в якій розгром «Ватри» командою «Легіон» (0:4) забезпечив майданівцям перше місце у квартеті.

З другої позиції вже ніхто не зможе посунути рожнівську «Зорю», яка завдала поразки «Зборі» на її полі – 0:1.

Група D, 5 тур, 21 жовтня

«Ватра» (Корнів) – «Легіон» (Майдан) – 0:4
ФК «Збора» – «Зоря» (Рожнів) – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем Кубка ЧМРО можна → ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!