НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

«Прикарпаття-Тепловик» не мав проблем у Калуші



Один з лідерів обласного чемпіонату завітав до Калуша на перенесений матч 8-го туру з «містянами». Матч пройшов за повної переваги «Прикарпаття-Тепловика», які переграли ФК «Калуш» за всіма показниками.

У першому таймі гості створили кілька гострих моментів, але м’яч вперто не хотів перетинати лінію воріт Ланевського. Данищук після помилки захисників калушан у власному штрафному майданчику пробив по воротах, але удар вийшов не сильним і не склав проблем воротарю. В іншому епізоді чудову нагоду відкрити рахунок мав Дмитрук. Веприк віддав м’яч на півзахисника у карну зону, а той на замаху положив Павліва, проте під час удару Гладенький встиг заблокувати м’яч, відправивши сферу поза ворота.

На при кінці першої половини гри івано-франківці все-таки відкрили рахунок. Титов прострілив у центр штрафного майданчика, але на м’ячі Павло Луцький, який невдало обробив м’яч, чим скористався граючий тренер команди гостей: Данищук обікрав калуського гравця і пробив у ствір воріт – 0:1.

По перерві футболістам «Прикарпаття-Тепловика» вдалося якісніше завершувати свої моменти. Вже на старті другого тайму Веприк подав кутовий, який замкнув Володимир Радульський – 0:2. Далі свіжий Остапчук отримав передачу зі своєї частини поля і вибіг віч-на-віч з Ланевським, відправивши м’яч повз кіпера – 0:3.

«Прикарпаття-Тепловик» не мав проблем у Калуші 2
Фото ФК “Калуш”

На цьому гості не зупинилися і продовжили реалізувати свою перевагу. З розіграшу кутового м’яч після відскоків знову знайшов Радульського В., який вколотив «круглого» в кут воріт – 0:4, а Титов з хорошої позиції, яку сам собі створив у штрафному майданчику, пробив між двох захисників господарів у дальній кут – 0:5.

В кінці матчу «Калуш» відзначився голом престижу, який забив Дюг прямим ударом зі штрафної позначки у дальній нижній кут воріт Барасюка – 1:5.

ФК «Калуш» – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 1:5 (0:1)

Голи: Дюг (90+1) – Данищук (41), Радульський В. (48,74), Остапчук (67), Титов (88).

Калуш: Ланевський, Гладенький, Павлів, Николяк (Куцела, 48), Гринечко (Тимків, 57), Луцький Л (Яцук, 67), Саків (Бугрій, 57), Лесів (Шиян, 48), Луцький П, Корвацький (Шуст, 57), Олексин (Дюг, 67).

Прикарпаття-Тепловик: Барасюк, Лабич, Василів (Крижанівський, 73), Дубей, Михальчук (Тринчук, 63), Радульський Ю, Радульський В, Дмитрук (Лесів Н, 80), Веприк (Соколенко, 68), Данищук (Остапчук, 66), Титов.

20 жовтня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 15:00.

Головне фото ФК «Калуш»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!