Калуський р-нНовиниРайони

Кубок Калуського р-ну: «Студінка» перемагає «Збору», «Сваричів» вибиває «Лімницю», а «Тяпче» розібралось з «Нафтовиком», результати 1/16 фіналу



17 жовтня відбулись матчі 1/16 фіналу Кубка Калуського району. Ще до початку даної стадії був відомий один учасник 1/8 фіналу – ФК «Станківці», які при жеребкуванні не отримав суперника.

Фаворити групи «А», «Студінка» і «Збора», зійшлися у першому матчі районного кубку. Команди встигли зіграти поєдинок між собою в чемпіонаті, у якому перемогу святкували зборяни (2:1), проте у другій очній зустрічі «Студінка» реваншувалася за поразку завдяки голам Юліана Петрини, Віталія Сеніва і Віталія Козія – 3:1.

Голинський «Сокіл» не мав проблем в матчі з ФК «Новиця» – дубль Віталія Андрейка і голи Василя Романишина, Олега Пясецького, Михайла Ляховича і Василя Яремчука довели рахунок до розгрому – 0:6.

«Сваричів» на виїзді здобув впевнену перемогу над «Лімницею» – 0:4, по голу в активі Любомира Локатира, Степана Марчука, Романа Мельника і Олега Савчука.

«Колос» розгромив ФК «Спас» на його полі. Уже в першому таймі Василь Халусяк оформив хет-трик, а Василь Гутак відзначився дублем, на що суперник відповів голом престижу від Назара Михно. По перерві ціневчани не форсували події на полі задовольнившись голом Миколи Надрага, що в підсумку – 1:6.

До наступної стадії пройшов ФК «Тяпче», яке розгромило яворівський «Нафтовик» 1:6, «Свіча» здолала «Левів» з рахунком 2:0, а «Прикарпаття» також на виїзді сильніший за тростянецький «Сокіл» 2:4.

З однаковим рахунком 3:2 «Тужилів» переграв «Негівці» завдяки голам Захарія Остап’юка, Тараса Розвори та Ігоря Яціва, а «Верхня» здолала «Мостище», за переможців двічі відзначився Любомир Попадюк і гол в активі Олега Захарківа.

Кубок Калуського району, 1/16 фіналу, 17 жовтня

ФК «Студінка» – ФК «Збора» (Збора) – 3:1
ФК «Гуменів» – ФК «Підгірки»– 5:0
ФК «Негівці» – ФК «Тужилів» – 2:3
ФК «Новиця» – «Сокіл» (Голинь) – 0:6
ФК «Завадка» – «Тризуб» (Угринів) – 2:0
«Рух» (Вістова) – «Сокіл» (Боднарів) – 0:1
ФК «Перекоси» – «Єдність» (Бабин Середній) – 5:1
ФК «Мостище» – ФК «Верхня» – 2:3
«Карпати» (Дуба) – «Сокіл» (Верхній Струтинь) – 3:2
«Лімниця» (Перегінське) – ФК «Сваричів» – 0:4
ФК «Спас» – «Колос» (Цінева) – 1:6
«Зоря» (Берлоги) – «Оболонь» (Брошнів) – 0:5
«Леви» (Велика Тур’я) – «Свіча» (Княжолука) – 0:2
«Нафтовик» (Яворів) – ФК «Тяпче» – 1:6
«Сокіл» (Тростянець) – «Прикарпаття» (Гошів) – 2:4

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!