НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Пробій» перемагає в Надвірній, матч лідерів сильнішого не виявив, результати матчів середи 9-го туру



У середу, 13 жовтня, розпочався 9-й тур чемпіонату області матчами в Надвірній, де місцевий колектив приймав «Пробій», а в Івано-Франківську зійшлися лідери чемпіонату.

Чемпіонат області: «Пробій» перемагає в Надвірній, матч лідерів сильнішого не виявив, результати матчів середи 9-го туру 2 → НАДВІРНА, БЕСКИД – ПРОБІЙ

У першому таймі боротьба точилась переважно у центрі поля, без особливої гостроти біля воріт суперників. Ближче до середини першої половини гри небезпечний момент створили гості, коли з правого флангу Тис подав у штрафний майданчик, де Карапка пробив головою, але реакція воротаря «Бескиду» не підвила. А вже в наступній атаці «Пробій» повів у рахунку завдяки помилки Миколи Трача. Старків пробив головою, майже з лінії карної площі, але м’яч після відскоку від газону збив з пантелику воротаря, який помилився при прийомі «шкіряного», відпустивши того за лінію воріт – 0:1. Мав можливість зрівнювати рахунок Куртяник, але перебуваючи на хорошій позиції у штрафній зоні удар в нападника «Бескиду» не вийшов.

У другому таймі ближчими до взяття воріт були підопічні Василя Блясецького щоб подвоїти результат, аніж господарі відіграти пропущений гол. Спочатку Старків з лінії штрафної площі пробив повз ворота, далі кілька нагод втратив Гаврилюк, який у чужій штрафній обікрав захисників, а з ударом впорався Трач. В іншому епізоді Гаврилюк створив собі вихід на воротаря, але той на виході переграв гравця городенківської команди.

В кінці матчу Куртяник намагався врятувати свою команду від поразки, але виконання штрафного удару з кута штрафного майданчика бажало кращого. М’яч пішов по центру воріт, що не склало труднощів для Юрія Генцара.

«БЕСКИД» (Надвірна) – «ПРОБІЙ» (Городенка) – 0:1 (0:1)

Голи: Старків ()

13 жовтня 2021, Надвірна, стадіон «Нафтовик» – 16:00

Чемпіонат області: «Пробій» перемагає в Надвірній, матч лідерів сильнішого не виявив, результати матчів середи 9-го туру 2 → ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ – БЛАГО-ЮНІСТЬ

Перші дві команди чемпіонату зустрілись на домашній арені івано-франківської команди. Учасники активно розпочали поєдинок, демонструючи високі швидкості.

На початку матчу команди розмінялися небезпечними моментами. Гравець «Благо-Юності» Турчанський з правого флангу прострілив у штрафну, але на завершальній стадії не дотягується до м’яча Герин. Відповідь господарів не забарилась, коли Стаднік прорвався лівим флангом у штрафний майданчик і виконав простріл вздовж воротарської, але Макогон перервав передачу відбивши м’яч. На підбиранні Боднарук, який цілив у рамку воріт, і лише захисники гостей заблокували політ м’яча у ворота.

Протягом першого тайму «Благо-Юності» більше контролювало м’яч, які комбінували кругом штрафного майданчика суперника, а команда Андрія Нестерука здебільше виходили у контратаку. В одній з них Стаднік прострілив вздовж штрафної на Бичківа, який пробив у Романчука.

В іншому епізоді активний на лівому фланзі атаки господарів Стаднік вибіг у відрив на ворота, але Макогон невдало залишив свої володіння вибігши за межі штрафної зони. Стаднік випередив кіпера гостей, але з фланговою передачею Макогон впорався, перехопивши м’яч на шляху до власних воріт.

У другому таймі Макогон догрався зі своїми виходами. Боднарук у центрі поля пасом між двох захисників вивів Стадніка на оперативний простір. Макогон вибіг в надії перервати атаку, проте, як і в першій половині гри вінгер господарів обіграв опонента, а на підбиранні Боднарук відзначається практично у пусті ворота – 1:0.

Гості активно включилися на відігравання і свого досягли в заключній десятихвилинці, коли Лаврук з правого флангу подав до воріт «Ніки-Вовчинець», а там спритнішим виявився Романчук, який головою пробиває без шансів для Павленка – 1:1.

«НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ» (Івано-Франківськ) – «БЛАГО-ЮНІСТЬ» (Верхнчя) – 1:1 (0:0)

Голи: Боднарук (66) – Романчук (82)

13 жовтня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Хет-Трик Арена» – 17:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!