Калуський р-нНовиниРайони

Калуський: «Сваричів» і «Прикарпаття» переможці своїх груп за підсумками першого кола



У центральному матчі групи «А» «Студінка» поступається принциповому супернику, «Колос» і «Сваричів» впевнено перемагають, «Тяпче» зазнає другої поразки в чемпіонаті, а «Сокіл» з Голиня і «Довгий Войнилів» перемагають з результативних поєдинках, результати 7-го туру.

ГРУПА А: Результати 7-го туру

У центральному матчі 7-го туру «Збора» приймала «Студінку». У запеклій та непоступливій боротьбі фаворитів районного чемпіонату перемогу святкували господарі, які завдяки голам Юрія Васютяка і Олега Боднара приносять перемогу команді Збори. «Студінка» змогла реалізувіти всього один свій момент, відзначився Максим Мельник – 2:1.

«Гуменів» на виїзді впевнено обіграв «Рух» завдяки голам Віталія Мазурчака, Яківа Дація і дублю Ростислава Борина – 0:4. «Штурм» завдав поразку «Завадці», дублем відзначився Михайло Гузоватий і ще один гол в активі Андрія Ляховича – 0:3.

Чемпіонат Калуського району, група А, 7 тур, 10 жовтня

Завадка — Штурм – 0:3
Тризуб — Войнилів – 1:0
Збора — Студінка – 2:1
Сокіл Б — Підгірки – 2:0
Рух — Гуменів – 0:4

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Калуського району (Група А) можна → ТУТ.

ГРУПА В: Результати 7-го туру

ФК «Сваричів» – переможець першого кола в групі «В», який у рамках 7-го туру на виїзді не мав проблем зі «Спасом». Дев’ять разів господарі виймали м’яч з власних воріт на що відповіли супернику 11-метровим ударом Петра Лютака – 1:9.

Слідом за переможцем першої частини, з відставанням в одне очко, пройшов половину групової дистанції «Колос». Ціневчани минулої неділі розібрались з «Карпатами», які з першої хвилини почали реалізовувати свої моменти – двічі Микола Надрага та Василь Мигович і ще раз відзначився Василь Лунів, що в підсумку – 0:5.

Чемпіонат Калуського району, група В, 7 тур, 10 жовтня

Карпати Д — Колос Ц – 0:5
Лімниця — Сокіл ВС – 13:1
Спас — Сваричів – 1:9
Зоря Б — Оболонь Б – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Калуського району (Група B) можна → ТУТ.

ГРУПА С: Результати 7-го туру

«Нафтовик» підійшов до 7-го туру в статусі лідера, але те що команда з Яворова не брала участь в заключному турі першого кола відкотила їх на третє місце у турнірній таблиці.

Переможець першої частини групи «С» – «Прикарпаття», яке без бою здобувають +3 до своєї скарбнички. «Станківці» з рахунком 3:0 переграли тростянецький «Сокіл» і виходять на другу місце, а «Тяпче» поступилося «Свічі» і залишається поза трійкою призерів.

Чемпіонат Калуського району, група С, 7 тур, 10 жовтня

Прикарпаття — Леви – +:-
Свіча — Тяпче – 3:1
Станківці — Сокіл Т – 3:0

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Калуського району (Група B) можна → ТУТ.

ГРУПА D: Результати 7-го туру

Високою результативністю продовжує тішити своїх вболівальників голинський «Сокіл», який у черговому поєдинку наколотив 9 голів у ворота «Негівців». Левова частка забитих м’ячів на рахунку Віталія Андрейка, який розписався у воротах суперника 6 разів (!), а довели матч до розгрому Степан Максимович, Михайло Ляхович і Василь Шевчук – 3:9.

«Тужилів» не знає гіркоти поразки в поточному сезоні, проте четверта нічия з ФК «Мостище» на власному полі позволила суперникам наблизитись до тужилян. За господарів відзначився Ігор Яців, а в складі «Мостище» – Василь Товстуха, в підсумку мирова – 1:1.

«Довгий Войнилів» у гольовому поєдинку переграв господарів матчу «Верхню». Ще в першому таймі гості тричі реалізували свої моменти, а по перерві команди створили перестрілку, в підсумку якої голи у першому таймі принесли перемогу «Довгому Войнилову» – 4:7. Відзначено, що пента-триком за переможців відзначився Ігор Токарук, який повторив дане досягнення у другому матчі поспіль.

Чемпіонат Калуського району, група D, 6 тур, 3 жовтня

Тужилів — Мостище – 1:1
Верхня — Довгий Войнилів – 4:7
Негівці — Сокіл Г – 3:9
Новиця — Перекоси – 1:4

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Калуського району (Група D) можна → ТУТ.

Фото ФК «Верхня»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!