Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Галицькі «Карпати» биті у Львові



Рівно місяць тому, 18 серпня, саме ці команди зустрічалися на стадіоні Україна у Львові в рамках Кубка України. Тоді успіх був на боці господарів поля, а єдиний м’яч на свій рахунок записав Максим Гуменюк. І ось карпатське дербі знову відбувалось у столиці Галичини. Цього разу фаворитами матчу теж вважалися львів’яни.

Свій статус команда Андрія Тлумака довела вже у перші п’ятнадцять хвилин гри, коли протягом невеликого проміжку часу змусила Зеленського двічі капітулювати. Спочатку забив Андрій Ткачук. За мить до взяття воріт помилився Олег Береза. Гравець галицьких Карпат віддавав пас назад, але м’яч перехопив Кожанов. Далі віддав пас на Чачуа, який з-меж карного майданчику пробив по воротах. Воротар гостей відбив м’яч, але той ліг точнісінько на ногу Ткачуку і Андрій розстріляв ворота з 7 метрів – 1:0.

А за хвилину гол у власні ворота привіз вже сам Зеленський. Микита невдало ввів м’яч у гру, Чачуа його перехопив і віддав на Гуменюка. Максим підробив м’яч і з 20 метрів потужно пробив у кут воріт – 2:0. Чи не єдиний шанс забивати у відповідь гості мали на 29 хвилині. Сущак чудовим пасом у розріз вивів Бея на ворота, але Андрій поцілив у воротаря львів’ян. А під кінець тайму рахунок став розгромним. Кожанов робив простріл з кутового і Вичижанін невдало зрізав м’яч ногою у власні ворота. Зеленський зреагувати не встиг – 3:0.

У другому таймі гра була не такою видовищною. Стосовно переможця матчу вже, мабуть, ніхто не сумнівався. Але господарям поля не вистачало ще одної яскравої атаки, аби поставити жирну крапку. Вона відбулась на 57 хвилині. Приймак пасом з центру поля закинув м’яч на правий фланг Галенкову, звідки Денис увірвався до карного майданчику і прострілив вдовж лицьової лінії. На цей м’яч встигали одразу двоє – Гуменюк і Чачуа, але Максим був ближче, тому саме він замкнув передачу – 4:0.

sportarena

Чемпіонат України, Друга ліга, 9-й тур

«Карпати» (Львів) – «Карпати» (Галич) – 4:0 (3:0)

Голи: Ткачук (12), Гуменюк (14, 58), Вичіжанін (39 АГ)

«Карпати”» (Львів): Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай (Маткобожик, 69), Ткачук, Чачуа, Приймак (Богач 59), Галенков (Тітунін, 76), Дударенко (Повалій, 46), Кожанов, Гуменюк (Єрмаченко, 76).

«Карпати» (Галич): Зеленський, Вичіжанін, Гілмар (Шевчук, 72), Калинчук, Бей, Сущак, Мордас (Лісовик, 61), Береза (Даніловський, 61), Лебедь, Давід (Дуван, 78), Мелінишин.

Попередження: Болденков, 34, Богач, 66 – Мелінишин, 44, Вичіжанін, 73.

18 вересня 2021, м. Львів, стадіон «Україна» – 17:00.

Арбітр – Я. Пєсоцький (Суми)
Асистенти арбітра – С. Наскалов (Мукачево), Б. Хімич (Київ)
Четвертий арбітр – Я. Леськів (Львів)
Спостерігач арбітражу УАФ – Маковій В.Д. (Чернівці)

Фото ФК «Карпати»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!