НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Микола Квасний повертається в «Прикарпаття»



15 вересня «Прикарпаття» дозаявило нового футболіста – 26-річного Миколу Квасного, який перебрався до Івано-Франківська на правах «вільного агента». Співпраця розрахована до завершення сезону 2021/22. Фланговий захисник на професійному рівні захищав кольори футбольних клубів «Арсенал», «Таврія», «Ворскла», «Суми», «Прикарпаття», «Львів» та «Інгулець», повідомляє сайт ФК «Прикарпаття».

Микола Квасний (04.01.1995) народився в місті Долина Івано-Франківської області. На юнацькому рівні виступав у чемпіонатах ДЮФЛ України за команди «Княжа» (Щасливе), «Зірка» (Київ). Загалом з 2008 по 2012 рік провів 55 матчів і забив 2 голи. Після випуску з дитячої школи Квасний потрапив у команду U-19 київського «Арсеналу», який тісно співпрацював з «Княжою». На початку 2014 року підписав контракт з сімферопольською «Таврією», де виступав за молодіжну команду.

Влітку 2014 року Микола Квасний перейшов у полтавську «Ворсклу», де став основним захисником в молодіжній команді. У бронзовому сезоні 2014/15 Микола провів 18 матчів і забив два м’ячі, а вже наступного року дебютував за першу команду, за яку зіграв у трьох матчах Прем’єр-ліги і двох кубкових матчах. Далі продовжив виступати за молодіжний склад «Ворскли». Сезон 2017/18 років Квасний провів за першоліговий ПФК «Суми» (13 матчів).

У сезоні 2018/19 років Квасний зіграв у футболці «Прикарпаття» 24 матчі, на його рахунку – три результативні передачі, а також 2 попередження і 2 вилучення. У завершальних матчах чемпіонату лівий захисник франкцівців двічі потрапляв до символічних збірних 27 і 28 турів Першої ліги.

Попередні два сезони оборонець провів 29 поєдинків в українській Прем’єр-лізі, 3 матчі в Кубку України і 8 поєдинків у Першій лізі. Сезон 2019/20 розпочинав у футболці «Львова», загалом зіграв в 11 матчах (сім в основі), ще один матч провів за молодіжку. Взимку 2020-го Квасний став гравцем «Інгульця», у складі якого провів 26 матчів за півтора роки (без забитих голів). Цього літа 26-річний футболіст покинув клуб з Петрового.

Довідка ФК «Прикарпаття»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!