НовиниТопЧУ Аматори

Команда Мотуза втрачає путівку до чвертьфіналу Кубка України



«Благо-Юність» не змогла пробитись до чвертьфіналу Кубка України серед аматорських команд. На шляху верхнянцям став колектив з Луцька «Луцьксантехмонтаж №536», які вийшли переможцями у двох матчевій дуелі.

По ходу матчу гості зробили все для команди Романа Мотуза, щоби ті спокійно довели протистояння на свою користь, але футболісти «Благо-Юності» не скористалися рядом подарунків від суперника. Спочатку Герин прокинув м’яч вздовж воротарської на Подолюка, при цьому залишивши воротаря поза грою, але Олійник невдало вибив м’яч, зрізавши того у власні ворота – 1:0. Вкінці першого тайму Сущ у простій ситуації зфолив на Москалику, який не вів боротьбу за м’яч, за що отримав другий гірчичник та залишив лучан на другу половину гри у десятьох.

Свою перевагу в одного гравця господарі втілили на 77-й хвилині – Лаврук за меж штрафної площі зняв павутину з ближньої «дев’ятки» воріт Ярмощука – 2:0. За 5 хвилин Максимчук збив у карній зоні Москалика, чим зробив послугу «Юності» для пробиття одинадцятиметрового. Але Турчанський з «точки» змарнував нагоду закріпити свою перевагу, кіпер гостей взяв м’яч намертво.

А на першій компенсованій хвилині луцька команда покарала господарів за марнотратство. Горщарук дальнім ударом, без шансів для Макогона, виводить «Луцьксантехмонтаж» в 1/4 фіналу аматорського Кубка України – 2:1.

Кубок України серед аматорів, 1/8 фіналу, повторний матч

«Благо-Юність» (Верхня) – «Луцьксантехмонтаж №536» (Луцьк) – 2:1 (1:0)

Перший матч – 1:3

Голи: Лаврук (77) – Олійник (27 АГ), Горщарук (90+1)

Не забитий пенальті: Віталій Турчанський (воротар)

«Благо-Юність»: Макогон, Канюк, Романчук, Долотко (Христонько, 75), Турчанський, Лаврук, Третяк (Павлюк, 67), Танчин (Герин, 10 (Гудак, 81), Курташ (Кукурудз, 87), Подолюк, Москалик.

«Луцьксантехмонтаж №536» (стартовий склад): Ярмощук, Сущ, Байбула, Олійник, Горщарук, Пушкарчук, Неделюк, Зайчук, Максимчук, Махнюк, Герасимук.

Вилучення: Ігор Подолюк (90) (друга жовта карточка) – Віктор Сущ (45+1) (друга жовта карточка).

15 вересня 2021, с. Іванкова, стадіон «Благо-Юність» – 17:00.

Арбітр: Ткач С.Р. (Хмельницька обл.)
Асистенти арбітра: Волощук А.О. (Чернівці), Рачинська І.Р. (Чернівці)
Четвертий арбітр: Гронський В.Б. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Буковецький Р.Й. (Закарпатська обл.)

Фото – “Благо-Юність”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!