МіжсезонняНовиниПерша лігаЧемпіонат України

МФК «Прикарпаття» розпочало підготовку до нового сезону



Івано-франківське “Прикарпаття” розпочало підготовку до нового сезону у Першій лізі, який стартує вже за місяць – 25 липня. Напередодні футболісти пройшли медичний огляд і тестування, а вже у п’ятницю вирушили до Яремче на перший навчально-тренувальний збір, який триватиме до 2 липня. В умовах високогір’я Карпат основний акцент буде зроблено на фізичній та функціональній підготовці гравців.

А другий двотижневий збір івано-франківці проведуть у Моршині на базі ФК “Скала”, де більше уваги тренерський штаб приділятиме тактико-технічним вправам та ігровим аспектам. Наразі відомі два суперники у контрольних матчах під час літнього міжсезоння – це дві команди Прем’єр-ліги з міста Лева. 5 липня “Прикарпаття” на виїзді зіграє зі “Львовом”, а одразу після повернення з Моршина – 17 липня івано-франківці на домашній арені прийматимуть “Рух”. Також є домовленість про ще 3-4 спаринги із західноукраїнськими командами – учасниками Першої і Другої ліг ПФЛ.

Щодо кадрових змін у команді, то 30 червня завершуються контракти з багатьма футболістами, і принаймні семеро з них невдовзі стануть “вільними агентами”. Минулого тижня за обопільною згодою сторін припинено співпрацю з 18-річним нападником Андрієм Андрейчуком, який вирішив спробувати свої сили у дублі прем’єр-лігової “Олександрії”. Натомість на перегляді у “Прикарпатті” буде чимало нових гравців: кілька молодих – з команди “Прикарпаття-Тепловик”, а також більш досвідчених – з Івано-Франківщини та сусідніх областей.

МФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!