НовиниРайониРожнятівський р-н

Рожнятівський р-н: «Колос» і «Сваричів» перемагають, результати 16-го туру



Серед тижня «Колос» завоював Кубок Рожнятівського району, перемігше ФК «Сливки» у серії після матчевих пенальті, а в недільному поєдинку перемога над «Оболонню» максимально наблизила ціневчан до завоювання чемпіонських нагород районного чемпіонату. Три «сухі» голи від Василя Халусяка, Віталія Вовчука і Віктора Дяківа забезпечили комфортну перемогу «Колосу» у виїзному поєдинку – 0:3.

Хет-трик Степана Марчука і гол Бориса Рибчака принесли перемогу «Сваричіву», який теоретично може скинути команду з Ціневи з вершини турнірної таблиці, над ФК «Сливки» – 4:1.

«Спас» у домашньому матчі здолав «Зорю». На голи Артема Дубровного і Михайла Дубровного берложецька команда не знайшли аргументів, щоб відповісти господарям – 2:0.

Ведеться не менш гостра боротьба за звання кращого бомбардира чемпіонату району. Завдяки хет-трику Степан Марчук відірвався від Василя Халусяка, який у звітному турі зміг відзначитися тільки одним влучним ударом: Степан Марчук – 31 гол, Василь Халусяк – 29.

Чемпіонат Рожнятівщини, 16 тур, 13 червня

Оболонь Бр — Колос Цн – 0:3
Сваричів — Сливки – 4:1
Спас — Зоря Бр – 2:0
Бережниця — Карпати Дб – -:+

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Рожнятівського району можна ТУТ.


10 червня відбувся уже останній фінал Кубка Рожнятівського району. Матч проходив у Нижньому Струтині, за присутності великої кількості вболівальників. Які десь завчасно та легковажно прогнозували розгромну перемогу «Колоса».

Але уже з стартових хвилин матчу гравці Сливок нав’язали боротьбу більш іменитішому супернику. Та заставили ціневчан помилятися. Одна з таких помилок призвела до призначення одинадцятиметрових штрафного удару у ворота номінальних господарів поля. Виконувати вирок підійшов капітан ФК – Мигович Василь. Та фортуна і каркас воріт у той момент були на стороні воротаря Ціневи.

А уже через декілька хвилин на подачу з кутового відгукнувся ніким не прикритий Дяків Віктор і влучним ударом головою відкрив рахунок у матчі. До закінчення першого тайму рахунок так і не змінився – 1:0.

Другий тайм активніше розпочали Сливки і на 50-ій хвилині змогли зрівняти рахунок. Настирливий Годованець Тарас скористався помилкою Стасіва Романа та Халуса Петра – 1:1.

Рожнятівський р-н: «Колос» і «Сваричів» перемагають, результати 16-го туру 2
(фото Василя Андрусяка)

Темп гри прискорився ще більше, обидві команди мали моменти для взяття воріт суперників, але основний час матчу завершився внічию – 1:1.

Додатковий час проходив у боротьбі, та з високою кількість передач «на виніс». Жодна з команд не хотіла поступатися. Найнебезпечнішу нагоду відзначитися мав гравець Ціневи – Данилів Святослав. Але цього разу фортуна і каркас воріт були уже на стороні Федоришина Юрія. Який провів більшу частину матчу з травмою. Тож і додатковий час не визначив переможця. І справа дійшла до післяматчевих одинадцятиметрових ударів.

З поперемінним успіхом команди реалізовували свої удари, першими схибили гравці “Колоса” – Вовчук Віталій та Гринишин Андрій але Галата і Смик Віталій також не змогли реалізувати свої удари. Удари Стасіва та Юрія Годованця були влучними. Дяків Віктор і Миндюк Андрій воротарів не переграли. Восьмий удар «Колоса» виконав Кондур Андрій, який і приніс перемогу своїй команді, адже у відповідь Лавришин Павло не зміг переграти все того ж Халуса. 5:4 остаточний рахунок по пенальті. Та загальний 6:5 на користь цінівського «Колоса».

Рожнятівщина Футбольна

Рожнятівський р-н: «Колос» і «Сваричів» перемагають, результати 16-го туру 3
“Колос” (Цінева) володар кубка Рожнятівського району 2020-2021, (фото РРФФ)

Кубок Рожнятівщини, Фінал

Колос — Сливки — 1:1 пен. 5:4

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!