Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

ОБОЛОНЬ-2 – КАРПАТИ Г – 2:0. Весняна феєрія команди Гнатіва перервана



Чотири перемоги поспіль, вихід у лідери – за станом на кінець 19-го туру Карпати увійшли до трійки лідерів за однакової кількості очок. І, з огляду на очний матч конкурентів сьогодні ввечері, галичани могли навіть одноосібно очолити таблицю (в разі нічиєї в матчі Ужгород – Поділля). А ось Оболонь-2 – п’ять турів без перемог. Одна з молодіжних команд Групи «А» ближче до аутсайдерів.

Чи то недооцінка розхолодила гостей, чи то господарі, навпаки, вийшли на сверхмотиваціі – але Карпати отримали м’яч у свої ворота в самому дебюті зустрічі, та й взагалі провалили дебют. Після ауту на лівому фланзі своєї оборони гості по черзі двічі програли м’яч, його підхопив Василенко і ударом з правої ноги метрів з 20-ти потрапив точно в дальню дев’ятку – 1:0. Дебютний гол для 19-річного нападника.

Гості захопили ініціативу, пішли вперед на ворота Федорівського – до приходу Яковенка, основного воротаря першолігової Оболоні. Але замість цього ще й могли пропустити другий м’яч – не пощастило толком завершити атаку спритному Галояну. У чому була причина аж ніяк не лідерського початку галичан? Склад, в принципі, вони виставили бойовий – захист та опорна зона і зовсім основні. Були відсутні атакуючий півзахисник Козак і вінгер Патанеллі, але один пропускає вже не перший тур, а до другого ще і звикнути не встигли. Аргентинець – талановитий хавбек, але ще не встиг стати лідером своєї команди, щоб його відсутність (тим більше, при Семчуку і Бею в строю) стало настільки відчутним.

З початком другого тайму Карпати кинулися відіграватися. Федорівський потягнув удар головою Семчука, який в падінні замикав навіс з лівого краю. Потім вже на подачу Семчука реагував Лебедь – і знову воротар був на місці. За рахунок організації гри і самовідданих дій оборона Оболоні-2 стримувала суперників, а коли випала нагода видати контратаку – бучансько-оболонська команда нею скористалася. З глибини правого флангу пішла передача на Василенка, який відпасував впоперек на Руденка. Данило виявився прямо перед воротарем і спокійно пробив повз нього – 2:0.

Другий гол у чемпіонаті для 17-річного зимового новачка. Другий гол додав молодим господарям впевненості, і, незважаючи на активні спроби гостей відігратися, за допомогою граючих тренерів вони довели матч до бажаного результату. Можна тільки привітати молодий тренерський штаб на чолі з Антоненком з такою важливою перемогою в матчі «Давида з Голіафом».

sportarena.com

Чемпіонат України, Друга ліга, 19-й туру

«Оболонь-2» (Буча) — «Карпати» (Галич) – 2:0 (1:0)

Голи: Василенко, 3, Руденко, 71

Оболонь-2 (стартовий склад): Федорівський, Покойовий, Білий, Коваленко, Потопальський, Сичевський, Корнєв, Майданович, Галоян, Василенко, Руденко. Запасні: Коломієць, Терлецький, Строчинський, Грабовський, Осман, Рафальський, Шапочніков. Старший тренер: Олександр Антоненко.

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Поручинський, Матушевський, Никитюк, Нагорний, Вербний, Лебедь, Вичіжанін, Бей, Семчук, Хомченко. Запасні: Зеленський, Мельничук, Авраменко, Марушка, Мердєєв, Танчин, Худоб’як. Головний тренер: Роман Гнатів.

15:00, Буча, стадіон «Ювілейний»

Арбітр: Тельбух Л.В. (Дніпро)
Асистенти арбітра: Ялов А.В. (Дніпро) / Цмоканич Н.М. (Львів)
Четвертий арбітр: Галіцин Р.В. (Київ)
Спостерігач арбітражу: Молгамов А.Л. (Суми)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!