НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ВПК-АГРО – ПРИКАРПАТТЯ – 1:1. Фарт на боці господарів



У Дніпрі зустрічалися команди з нижньої частини турнірної таблиці. Прикарпаття після важливої ​​перемоги в минулому турі збільшило відрив від зони вильоту. ВПК-Агро на своєму полі з 26 вересня минулого року внічию не грає – дев’ять матчів: три перемоги і 6 поразок. Було цікаво поспостерігати, чи зможуть гості перервати цю серію. Відзначимо, що івано-франківці з 26 жовтня більше одного м’яча за гру не забивають. 

А ось на цей раз гості забили вже на початку матчу. Семотюк наважився на удар з-за меж штрафного, Шеліхов відбив м’яч перед собою і Барчук виявився першим на випередженні – 0:1. Після забитого м’яча Прикарпаття додало в активності, цілком могло забивати ще в ряді моментів, але голкіпер грав відчайдушно, та й гравці гостей тринькали свої моменти. А ось господарі відігралися перед свистком на перерву. Ксьонз від півкола штрафного віддав передачу верхом вперед, і Бєляєв в дотик пробив повз Новака. Перший м’яч зимового новачка ВПК-Агро і це 1:1.

Після перерви гості не зменшували обертів і на 55-й хвилині Семотюк не зміг скористатися помилкою Шеліхова на виході, але Сухар підстрахував воротаря, заблокувавши удар півзахисником Прикарпаття. Свій момент мав і Волошинович, накрутивши поблизу штрафного суперника, але з вигідної позиції відправив м’яч по горобцях. А на 73-й хвилині гості залишилися в меншості: Кохман відмахнувся від Бєляєва в центрі поля і отримав другу жовту.

Щоправда, і вдесятьох гості виглядали набагато цікавіше суперника. На 86-й хвилині тільки реакція Шеліхова врятувала ВПК-Агро. Спочатку свіжий Хома здалеку приклався до м’яча, м’яч від рук голкіпера господарів потрапив у поперечину, на добиванні першим виявився Воробчак, але і тут Шеліхов виручив.

Перед фінальним свистком склади команд зрівнялись, це Кіча грубо в’їхав в атаці у Француза і побачив пряму червону. У підсумку, матч закінчився бойовою нічиєю, і Прикарпаття цілком втратило три очки у виїзному матчі. Команда Мостового не перестає радувати якісним футболом. Трохи б ще фарту івано-франківцям!

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 22 тур

«ВПК-Агро» (Шевченківка) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:1 (1:1)

Голи: Беляєв (39) – Барчук (6).

ВПК-Агро (старт): Шеліхов, Сухар, Зозуля, Хубутія, Палюх, Тищенко, Коберідзе, Ляшенко, Будняк, Ксьонз, Беляєв.
Прикарпаття (старт): Новак, Кузьмин, Француз, Курко, Януш, Геник, Кохман, Сондей, Волошинович, Семотюк, Барчук.

ПопередженняЛяшенко (59) – Кохман (61).
ВилученняКіча (90+2, небезпечна гра) – Кохман (73, друге попередження).

16 квітня 2021 року. 16:00. Дніпро, стадіон “Метеор”. +11 С.

Арбітр: В.Маляр (Хмельницький). Асистенти арбітра: А.Лібстер (Луганськ), С.Старча (Київ).
4-й арбітр: Л.Тельбух (Дніпро). Спостерігач арбітражу: Г.Бич (Київ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!