Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

РУБІКОН – КАРПАТИ Г – 0:2. Галичани завершують виїзну серію на мажорній ноті



У семи домашніх матчах «Рубікон» виграв лише раз. А ось галицькі «Карпати» на виїзді грають вдало: у 2021 році з двох матчів вони виграли всі два. З огляду на це, господарів очікувала непроста гра. У першому таймі особливих моментів у жодної з команд і не було і все найцікавіше вони перенесли на другу частину гри.

Гості додали в активності, мали пару можливостей, але забили відразу після закінчення першої години гри. Козак з центральної зони покотив на Лукаса Патанеллі, той змістився в центр і з лівої закрутив м’яч у дальню «дев’ятку». Потрапив і це 0:1. А перед самим фінальним свистком Лукас на правому фланзі пройшов трьох гравців суперника, віддав проникаючу передачу в штрафну на Поручинського, той прострілив на п’ятачок і Лебідь замкнув. 0:2 – команда Романа Гнатіва здобуває найважливішу перемогу.

Чемпіонат України, Друга ліга, 15-й туру

Рубікон (Київ) – Карпати (Галич) – 0:2 (0:0)

Голи: Патанеллі, 64, Лебідь, 87.

Рубікон (стартовий склад): Прокопенко, Ясницький, Ходуля, Швець, Яната, Луценко, Коверник, Глущук, Копитов, Зарічнюк, Тищенко. Запасні: Майборода, Жуніор, Беспалий, Новіков, Близко, Пилипенко, Цурупін, Кабанюк, Боровик. Головний тренер: Сергій Литовченко

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Поручинський, Матушевський, Никитюк, Нагорний, Вербний, Козак, Семчук, Страшкевич, Бей, Худобяк. Запасні: Зеленський, Авраменко, Марушка, Танчин, Віжижанін, Лебідь, Хомченко, Патанеллі. Головний тренер: Роман Гнатів.

3 квітня 2021 року. 19:00. Щасливе, поле стадіону «Арсенал Арена»

Головний арбітр матчу: Подригуля С.В. (Луцьк).
Асистенти: Бамбурак В.Б. (Чернівці), Мамчур В.В. (Миколаївська обл.).
4-й арбітр: Осауленко Д.В. (Київ).
Спостерігач арбітражу: Молгамов А.Л. (Суми).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!