НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – ВЕРЕС – 0:1. Чергова невдача команди Мостового



Сьогодні, 26 березня, “Прикарпаття” провело черговий матч в рамках Першої ліги ПФЛ у весняній частині сезону. До Івано-Франківська приїхав один з претендентів на підвищення у класі до Прем’єр-ліги – рівненський “Верес”. Матч першого кола між цими командами, який відбувся у Млинові, завершився на користь підопічних Юрія Вірта з переконливим рахунком 3:0.

Прикарпатська команда активно розпочала матч, провівши декілька атак в дебюті гри. Здебільше до воріт Когута просувалися лівим флангом, а саме через Борисевича, якому не завжди вдавалося створити гостроту біля воріт суперника.

Загалом “Прикарпаття” при впевненому контролі гри не змогли вразити ворота “Вереса”, та й супернику не надто давали розганяти свої атаки. Лише на 23-й хвилині рівняни виконали перший удар у ствір воріт Піцана, який без проблем взяв цей м’яч.

У другому таймі гості сміливіше і частіше ходили в атаку. Після декількох без результативних нагод відкрити рахунок футболісти “Вереса” таки свого домоглися.

Пархуць не за правилом зупинив Пасіча, за що арбітр поєдинку призначив штрафний удар на підступах до штрафного майданчика. Сергійчук прямим ударом із штрафної позначки майстерно відправив м’яч у сітку воріт Піцана – 0:1.

Після забитого голу темп і так не спішної гри значно понизився – “Верес” не нагнітав ситуацію біля воріт господарів, виходячи в поодинокі контратаки, а підопічні Руслана Мостового не змогли організувати бодай один гострий момент. Можна відзначити удар Гегедоша, який у чужому штрафному майданчику стоячи без опіки отримав м’яч, але удар у нього явно не вийшов – “круглий” пройшов повз ворота.

В підсумку друга домашня поразка у весняній частині і всього одне зароблене очко в активі “Прикарпаття”. А наставнику команди є над чим працювати, адже за такої гри команді буде важко втриматись у когорті учасників Першої ліги ПФЛ.

Чемпіонат України. Перша ліга. 18 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Верес» (Рівне) – 0:1 (0:0)

Гол: Сергійчук (55).

Прикарпаття: Піцан – Борисевич, Пархуць, Француз, Воробчак (Семотюк, 76), Курко, Геник, Сондей, Барчук (Хома, 90), Андрейчук (Кузьмин, 46), Кохман.

Верес: Когут – Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський, Полюлях, Панасенко, Пасіч, Гегедош (Кучеров, 88), Сергійчук (Гайдучик, 84).

Попередження: Француз (85), Семотюк (87) – Сергійчук (30).

26 березня 2021 року. 16:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +10 С.

Арбітр: Д.Бондаренко (Одеса). Асистенти арбітра: М.Маланчук (Чернівецька обл.), Є.Гашков (Чернівці).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: А.Валенко (Львів).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!