МіжсезонняНовиниТоп

«Прикарпаття» поступається у другому спарингу



У неділю, 19 лютого, івано-франківське «Прикарпаття» зіграло свій другий зимовий спаринг. Суперником стали львівські «Карпати», які зараз проводять навчально-тренувальний збір на Закарпатті. Контрольний матч відбувся на штучному полі центрального стадіону смт. Вишково.

«Прикарпаття» активніше розпочало поєдинок. Івано-франківці виконали кілька кутових, більше володіли м’ячем і завдали першого удару у ствір. Андрій Хома зважився на дальній постріл – Олександр Ільющенков не без проблем перевів мяч на кутовий. Через кілька хвилин львів’яни відповіли схожим чином. Слалом Артура Рябова лівим флангом завершився передачею у центр на Дениса Кожанова. Капітан потужно пробив – Іван Піцан парирував удар.

На 39-й хвилині «Карпати» відкрили рахунок. Іван Когут прорвався правим флангом і виконав подачу у штрафний майданчик від лицьової лінії. Хобленко виграв позиційну боротьбу в оборонців і відправив м’яч у сітку.

На старті другого тайму «Карпати» збільшили перевагу. Амбросій Чачуа класно перевів на правий фланг, а Іван Когут у дотик прострілив у центр воротарського, куди набігав Кожанов. Капітан зіграв філігранно і також одним дотиком переправив м’яч у ціль – 2:0.
На 67-й хвилині тренерський штаб «Карпат» змінив усіх десятьох польових гравців. Натомість «Прикарпаття» не покидало спроб відіграти бодай один гол. Проте Ільющенков разом з оборонцями кілька разів відводили загрозу від воріт.

Чи не останню нагоду відігратися команда з Івано-Франківська втратила на 86-й хвилині. Роман Барчук потужно пробив зі штрафного – сейв Ільющенкова врятував «Карпати». А вже у компенсований час підопічні Андрія Тлумака забили втретє. Валерій Болденков вдало зіграв у відборі і відпасував на Артура Шаха. Той знайшов передачею Юрія Тлумака, який віддав м’яч направо. На завершальній стадії атаки Ростислав Тарануха прострілив з флангу в центр штрафного майданчика, де Микола Когут спрямував м’яч у ціль, встановивши фінальну крапку – 3:0.

Контрольний матч

«Карпати» (Львів) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 3:0 (1:0)

Голи: Хобленко (40), Кожанов (55), М.Когут (90+1).

Прикарпаття: Піцан – Француз, Матушевський, Швець, Писко, Геник, Соловйов, Попчук, Рудюк, Стаднік, Хома.
У другому таймі на поле виходили Герич, Сондей, Тітаєвський, Демків, Ю.Радульський, Барчук + 3 гравці на перегляді.

ФК «Карпати»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!